Ребъл Уилсън откровено за отслабването с 35 кг: Горда съм, че успях! И вие го можете!

Ребъл Уилсън отново говори пред широката аудитория за своето сензационно отслабване, вдъхновявайки зрителите с несломимата си воля и резултатите от постигнатото в рамките на една година. Самата тя нарече 2020-та - годината, в която започна борбата с килограмите, "Година на здравето".

View post on Instagram
 

В сутрешното шоу Sunrise 41-годишната актриса разказа пред водещите Натали Бар и Дейвид Кош пътя си към трансформацията. Тя с гордост заяви, че се е отървала с цели 35 килограма за една година, а това ѝ помогнало да промени драстично живота си и да се справи с емоционалното хранене.

View post on Instagram
 

Звездата не пропусна да отбележи, че на последния си годишен преглед при личния си лекар, е получила доста добра оценка за здравето си, което безспорно се дължи на по-слабата ѝ фигура. „Казаха ми, че всичките изследвания са наред и това е най-добрата ми форма, в която съм била досега. Чувството е невероятно“, добави Уилсън в предаването.

„Горда съм от себе си за това, което направих, и от факта, че продължавам да се придържам към успеха... Горда съм от себе си, че промених живота си към по-добро“, похвали се актрисата. Тя призна още, че дори и преживяванията ѝ на снимачната площадка и по време на други професионални ангажименти са се променили коренно към по-добро след промяната и подобряването на здравословното ѝ състояние. Сега, за разлика от предишния ѝ период, тя се чувства по-енергична и по-малко уморена след дълъг полет и не се изморява толкова бързо след натоварен ден с каскади или физическа работа. „Преди след дълъг работен ден – обикновено снимаме по 16 часа – краката ми се подуваха и трябваше да ги вдигам високо. Сега обаче нямам този проблем“, похвали се Ребъл.

View post on Instagram
 

В по-ранно свое интервю, дадено малко след като стартира програмата си за отслабване Уилсън разкри, че е консумирала твърде много въглехидрати ежедневно. След като променя менюто си, залагайки предимно на протеинови ястия и отделяйки достатъчно време на физическите упражнения, тя самата започнала да усеща промяната в себе си „Просто се опитвам да постигна баланс, здравословен баланс“, казва актрисата пред People, като допълва, че в момента не си забранява определени храни, но със сигурност яде доста по-малки количества от преди.

Ребъл не крие обаче, че трансформацията ѝ е изместила вниманието на хората от творческите ѝ изяви към нейното отслабване. "През 2019 г. имах четири филма, които излязоха на екран, като два от тях продуцирах, а един беше номиниран за „Оскар“. Не това обаче във фокуса на интереса, а моите килограми", казва Уилсън пред Daily Telegraph.

View post on Instagram
 

За комедийната звезда е напълно разбираемо защо всички се вълнуват толкова много от новата ѝ фигура за сметка на артистичните ѝ изяви. Тъкмо поради това се надява да успее да вдъхнови всички онези жени и мъже, които искат да последват примера ѝ и да направят живота си по-щастлив и пълноценен.

View post on Instagram
 

Четете още: 30 кг по-слаба - Ребъл Уилсън показа секси фигура в дръзко боди (снимки)