С лице на Барби и тяло на Хълк: Шокиращата красота на едно момиче, което смая света!

Представяме на вниманието ви една млада и красива девойка, която привлече вниманието и шокира света с несъвместимата комбинация между лик и фигура.

А сега си представете кукленско лице, напомнящо това на прословутата Барби, и телосложение, с каквато хора като Шварценегер и комиксов герой като Хълк могат да се похвалят. Е, ако ви е трудно, ние ще ви улесним, като направо ви запознаем с шампионката по силов трибой Юлия Винс. Това уникално момиче от Русия съчетава лице на ангел и мускули на културист.

View post on Instagram
 


Само на 25 години, тя може да се справи с всеки изпречил се на пътя ѝ насилник. Още в тийнейджърските си години Юлия осъзнала, че макар и момиче, не иска никога да изглежда крехка и слаба. Нежните и фини грациозни тела не били по вкуса ѝ. Вдъхновена от вида на културистките, Винс пожелала и си поставила за цел един ден да изглежда като тях.

Била на 15-годишна възраст, когато за първи път прекрачила прага на фитнес залата. Докато приятелките ѝ се чудели каква диета да подхванат, за да изглеждат като „вейки“, тя редовно вдигала щанги и почти не слизала от пътеката за бягане.

View post on Instagram
 


Ентусиазмът ѝ бил веднага забелязан от опитен треньор, който започнал да тренира с нея от 3 до 5 часа на ден. Той я научил на най-ефективните упражнения и ѝ дал ценни съвети относно здравословното спортно хранене.

От тогава до сега тя редовно тренира там и вае мускули под строгия надзор на специалисти.

View post on Instagram
 


Само след година всеотдаен труд в залата Юлия вече изглеждала неразпознаваема. Тя успяла да изпомпа огромни „стоманени“ мускули, на които всеки мъж би завидял. От лежанката тя вдигала 100 кг, а от клек – 175. И това с ръст 165 см и тегло 64 кг! Впечатляващо, нали!

След като изваяла тяло на Хълк, Винс започнала да пътува по различни състезания. На световното първенство по AWPC през 2014 г. младата госпожица събрала най-много точки за сезона и година по-късно получила титлата Международен майстор на спорта по силов трибой.

View post on Instagram
 


Благодарение на своите мускулести рамене тя дължи още три световни рекорда по културизъм.

Що се отнася до помощните вещества, тя твърди, че сама е изваяла впечатляващите си мускули и че никога не е прибягвала до услугите на специални препарати или добавки. Малцина обаче ѝ вярват, смятайки, че подобно тяло е невъзможно да се изгради толкова бързо без употребата на допинг.

View post on Instagram
 


По отношение на личния си живот, Мускулестата Барби също не може да се оплаче от липса на внимание. Колкото и странно да звучи това за някои. Тя отдавна си има приятел, който е лудо влюбен в нея и цени нейната необичайна и шокираща за мнозина красота.

„Всички смятат, че освен спорта нямам други хобита. Това не е вярно. Пътувам много, обичам да прекарвам време със семейството си, да развивам бизнеса си. Сега имам всичко, за което толкова дълго съм мечтала“, споделя Винс.

View post on Instagram
 


Тя също така е активна в Инстаграм и към ден днешен може да се похвали с 1 млн. последователи. Рускинята с лице на Барби и тяло на Хълк е следвана и обожавана от фенове не само от Русия, но и от цял свят.

За много от почитателите ѝ тя е пример за това каква трябва да бъде съвременната жена, без това да се приема в буквалния смисъл, разбира се. Красива, силна, самоуверена, намерила призванието си и независима от хорското мнение.

View post on Instagram
 


А на вас, харесва ли ви тази изумителна млада жена?

Четете още: С лице на ангел и тяло на дявол: Това ли е жената на бъдещето?