Рано или късно измяната се разкрива. Има неверници, които може лесно да се разпознаят, но има и прикрити мъже, които знаят как да прикрият своята любовна авантюра. А ето как да разпознаете типичните неверници и да сложите точка, докато е време:

Ловец

Такъв тип мъже няма как да се сбъркат. Очите им постоянно шарят, те обичат да флиртуват и да разговарят с непознати. При ловците любовта и влюбването остават на заден план - тях ги интересува бройката и моментния кеф. За тях е важно колко жени ще минат през тях.



Доброто момче

Такъв мъж постоянно ще ви четка, ще ви сваля звезди и ще се държи кавалерски. Подобен мъж ще се грижи за вас, ще ви изслушва, ще ви помага и ще предложи да реши проблемите ви. Внимавайте, защото под черупката на този човек може да се крие същински хищник. Разберете дали се държи така с всички. Ако установите, че той е мил и отзивчив не само с вас, това е признак, че той просто иска да ви вкара в леглото си.

Жертва



Когато излизате с мъж, който постоянно е разочарован от жените, имайте едно наум с него. Той ще ви се представи като жертва, само и само да го съжалите. По този начин ще се опита да ви вкара в леглото, а само след няколко дни ще се оплаче от вас на следващата си кандидатка. Това е класически кръшкач, който се опитва да привлече поредната жена, като предизвиква състрадание у нея и се оплаква от предишната.

Опортюнист

Това е мъжът, който си търси изгода във всичко. Както в работата, така и в личния живот. Той е готов да ви зареже ако види някоя друга, която му е станала по-интересна от вас.



Професионалист

Класическият шеф и богаташ, пременен в скъп костюм. Това са мъжкари, които могат да привлекат всяка една жена и повечето го правят съзнателно. Ако усетите привличане към такъв мъж, бъдете сигурна, че няма да сте единствената. Такива мъже може да се окажат "щастливо" женени с няколко деца. Този тип може искат постоянно жените да се съобразяват с техния график, често пъти напускат спалнята изведнъж, без да дават обяснения. Оправданието всеки път е, че имат много работа, а всъщност може би някъде ги чака друга жена.

Четете още: Богиня в леглото? Да, такава сте, ако той се държи по този начин