Автор
Woman.bg

Секси тоалети и пищни деколтета на наградите "Билборд" (Галерия)

Секси тоалети и пищни деколтета привлякоха погледите на присъстващите по време на бляскавото шоу по раздаването на музикалните награди на списание "Билборд" в Лас Вегас.

Сред звездните диви, които преминаха по червения килим, бяха Ева Лонгория, Приянка Чопра, Карди Би, Тейлър Суифт, Оливия Уайлд и много други.


Голямата награда за "Изпълнител на годината", както и наградата "Билборд 200" за албума си "Scorpion" отидоха в ръцете на рапъра Дрейк. С получените 12 награди от общо 17 номинации включително и за изпълнител на годината, той вече има рекордните 27 отличия на "Билборд".


Дрейк посвети триумфа си на своята майка в трогателно слово.

Марая Кери бе отличена с наградата "Икона" за цялостно творчество. Децата на певицата възторжено аплодираха майка си за престижното отличие.



Наградата в категорията "Най-добър дует/група" отиде при кейпоп бандата Би Ти Ес. Групата Имаджин Драгънс спечелиха наградата за "Най-добри рок изпълнители".

Кралицата на попа Мадона, както винаги, беше отново на върха с бляскавото си изпълнение на новата си песен "Medellin", която тя изпълни в дует с колумбиеца Малума. Редом до тях на сцената снаги кършеха и холограми на Мадона в различни одежди. Песента е от нейния нов албум, чиято премиера е на 14 юни.

Сред имената, които забавляваха гостите с невероятните си гласове, бяха и Пола Абдул и Тейлър Суифт, както и още много знаменитости.

Четете още: Най-зле облечените на наградите "Билборд" (Снимки)