Секси в гръб: Ни Ло и Виктория Бекъм подпалиха мрежата (снимки)

Нова седмица, нови дупета. Добре, де, едното е ново, но пък другото не го бяхме виждали досега, така че думите ни могат да минат за абсолютна истина.

През последните седмици се вдигна много шум около последната корекция, която Ни Ло си направи, а тя никак не отрича за нея, дори бихме казали, че се гордее с крайния резултат, който наистина си го бива. Плеймейтката е с чисто ново дупе - добре оформено и сочно, каквото трудно щеше да постигне единствено с тренировки.

Още в първите дни след Нова година красавицата показа "новата си придобивка", като акцентира върху задните си части с няколко горещи фотоса. Като единият е толкова горещ, че дори не бихме могли да го визуализираме тук, затова просто натиснете ето тук.

View post on Instagram
 

Самата Николета проговори за операцията на дупето си, като разкри, че преди е имала паласки, които вече са на задните ѝ части. Хм, доста хитро! И напълно логично, като се знае, че интервенцията се прави, изсмуквайки мазнини от част на тялото, за да бъдат премести на друга част. И ето че миньончето е ударило два заека с един удар - хем се е сбогувала с паласките, хем вече си има страхотно дупе.

Ни Ло споделя, че най-голямата ѝ мотивация да започне тренировки е слабата ѝ фигура, заради която не всички тоалети са ѝ стояли перфектно. Но моделката не била твърде редовна във фитнеса и открила решението на проблема си по хирургичен път. Именно това е бил подаръкът, който тя си направила през декември по случай 34-ия си рожден ден.

Другият горещ кадър на седмицата идва чак от Великобритания. Виктория Бекъм, която е известна със студеното си излъчване, перфектен стил на обличане, който никога не включва твърде разголени тоалети, камо ли демонстрация на задни части или бюст, направи едно голямо изключение. И определено запали мрежата.

Съпругата на Дейвид Бекъм нажежи страстите, като публикува изненадващ кадър, на който позира по бански и къси панталонки. А начинът, по който е застанала пред камерата, позволява да се насладим не само на безсрамно дългите ѝ изваяни крака, но и на перфектното дупе, за което само подозирахме, че изглежда добре. Просто защото тя никога не го показва. На какво се дължи тази изненадваща публикация и как студената кралица Виктория Бекъм е решила да подлуди феновете със снимка с пряк изглед към задните ѝ части, не знаем. Но определено сме във възторг от визията ѝ!

Четете още: Наталия Гуркова с нова професия!