Автор
Woman.bg

Селин Дион след смъртта на майка си: Понякога сме по-силни, отколкото мислим

Толкова фина, толкова нежна, толкова талантлива, но и изключително силна – просто Селин Дион. Жената, която изгради приказна кариера, преживя мечтаната любов, но животът сякаш искаше да я накаже. През последните години тя трябваше да се справи с изключително тежки удари от съдбата и днес, само 2 седмици след поредната си огромна загуба, застава с високо изправена глава и заявява пред света, че се гордее със силата си.

Припомняме ви, че единствената ѝ голяма любов, продуцентът ѝ Рене Анжелил, изгуби мъчителната битка с рака през януари 2016-а. В същия период Селин трябваше да се сбогува и с брат си. Буквално в рамките на седмица певицата погреба и съпруга си, и брат си.



В средата на януари тази година хитовата изпълнителка изгуби и майка си. Трагичната вест тя научи по време на турнето си и въпреки огромната болка, тя не спря концертите си. Напротив, още същата вечер, след като научи за станалото, излезе на сцената за поредната си изява.

Мама Дион, както я наричаха близките ѝ, бе на 92 г. и през последните месеци е страдала от заболяване, заради което Селин е знаела, че майка ѝ няма да бъде около нея още дълго.



Певицата призна, че е открила в себе си сила, за която не е подозирала до момента. Тя споделя още, че не е изминал и ден, в който да не помисли за покойния си съпруг. Но въпреки болката, намира кураж да продължи. По повод смъртта на майка си, певицата даде интервю, в което заключи, че: „Понякога сме по-силни, отколкото предполагаме“.

А за нас остава само да се възхищаваме на невероятния кураж и дух на тази толкова фина и талантлива дама.

Четете още: Папи Ханс: Перфектната любов е приятелство с привличане

През февруари раздаваме подаръци. Искаш ли да спечелиш два парфюма? Xаресай нашата Инстаграм страница от тук!