Автор
Woman.bg

Селин Дион за смъртта, килограмите и новата любов

Селин Дион е от онези човешки същества, едновременно целунати и наказани от Бог. Тя е сред великите гласове, на които светът винаги ще се възхищава. Милиони хора по света я обожават, но в душата ѝ зее огромна празнина, защото животът ѝ поднесе едно от най-големите наказания – смъртта на човека, когото обича безусловно.

На 14-и януари 2016 г. Селин Дион се сбогува с любимия си Рене Анжелил, който е опора в живота ѝ в продължение на десетки години. Продуцентът е откривател на таланта ѝ, когато тя е само на 12 г. С течение на времето между двамата пламва любовна искра, която не угасна до смъртта на Рене. Той дълги години се бори за живота си, след като е диагностициран с рак на гърлото, а Селин не се отделя от него нито за миг. Двамата имат три деца и цяла успешна музикална кариера зад гърба си. А как да приемеш загубата на толкова близък и скъп човек? Има ли изобщо живот, след като трябва да продължиш дните си без онази личност, която досега е била твоята пътеводна светлина? Селин Дион споделя в едно от скорошните си интервюта:



„Не можеш да спреш да живееш. Трябва да продължиш напред и да знаеш, че още днес е първият ден, в който животът ти започва отново и да не се тревожиш за нищо.“

Певицата разкрива, че е много трудно да се пребори със загубата на човека, който винаги ѝ е вдъхвал сили и оптимизъм. Отчасти е успяла да го направи заради трите си деца:

„Децата ни порастват и аз ги наблюдавам. Гледам ги и си казвам: „Уау! Справили сме се чудесно!“ Толкова съм горда с тях. Майчинството ти дава сили, то е безценно.“



В последно време медиите отново се занимават с любовния живот на Селин Дион, тъй като е известно, че не е сама.
Самата тя потвърди, че е влюбена, но не споделя кой е човекът до нея.

„Любовта не означава, че непременно ще се омъжа отново. Всеки път, когато видя дъга, красив залез, танц се смея, плача...Влюбвам се. Излизам на сцената всяка вечер, защото съм влюбена в това, което правя. Има много любов в живота ми“, разказва певицата.



Друга тема, която е много обсъждана в медийното пространство, е начинът, по който изглежда Селин Дион в момента. Несъмнено певицата полага много усилия, за да бъде във форма, а може би дори прекалено. Самата тя в най-новото си интервю се съгласява с твърдението, че е твърде слаба.

Да, прекалено съм слаба, но всичко е наред, нищо притеснително не се случва с мен“, споделя Селин.

Звездната певица разкрива, че дължи тънката си фигура на 4 пъти уроци по балет в седмицата:

„Правя го за удоволствие. Мисля, че няма нужда се доказвам в индустрията, пред семейството си или пред приятелите си, защото съм го правила в продължение на толкова много години. Танцувам, защото балетът е моя страст, която се зароди във времето. Правя го за забавление.“

В момента певицата се подготвя за големия си концерт през юни, който ще се състои в „Цезар Палас“ в Лас Вегас.

Четете още: Когато си красива отвън, но гниеш отвътре