Сензационно: И принц Уилям абдикира?

28 юни 2021 | 15:08
11307
2
снимки: Getty Images
2

Последната една година се оказа истинско бедствие за британското кралско семейство. Тя бе изпълнена с предателства, твърде много казани истини, разкрити тайни, скандали, а преди няколко седмици си отиде и най-възрастният представител на фамилията - принц Филип.

Отношенията между братята Уилям и Хари се усложниха и достигнаха върховата си точка след интервюто на херцозите на Съсекс пред Опра Уинфри. Припомняме ви, че след бомбастичните обвинения в ефир принц Чарлз взе решението, че когато стане крал, ще отнеме възможността на Меган и Хари да бъдат наследници за престола. А днес научихме, че и принц Уилям е готов да се откаже от привилегията си да наследи короната един ден.

принц Уилям, Кейт Мидълтън

Според най-видните кралски експерти денят, в който Елизабет Втора слезе от трона, ще е денят, в който ще настъпят огромни промени и може би крах в монархията. Те предполагат също, че по-младите членове на фамилията, които са по линията за наследяване на трона, е възможно да не желаят да управляват, а да се пенсионират, когато навършат необходимата за това възраст. Това обаче няма да е случаят на принц Чарлз, който вече се подготвя да бъде крал. Вероятно новата тенденция ще започне от по-големия му син Уилям. 

Тактиката с пенсионирането цели на трона да застават по-млади представители на фамилията, а тези надхвърлили 70-годишна възраст да се оттеглят. 

принц Уилям

Четете още: Из новата книга ‘’Битката на братята’’: Меган е пълен социопат!


Още по темата

Коментари

2 Иван
  28 юни 2021 | 19:52 отговор
 

И защо е вероятно да започне от Уилям? А, сетих се - защото гъските от woman.bg са провели съвещание и са решили така! Ами кажете го на британската кралска фамилия, тя може да не знае.

 
1 DBB
  28 юни 2021 | 15:59 отговор
 

Woman-ки, редакцията ви дали не е колония на Великобритания? Някой да пръдне там и веднага ни информирате.

 

Добави Коментар

Най-четени