Из новата книга ‘’Битката на братята’’: Меган е пълен социопат!

Драмите, които заливат кралското семейство нямат край, а всеки ден в британските медии се появяват нови, и нови разкрития за бомбастичното напускане на Меган и Хари, които решиха да емигрират в САЩ.

На пазара е на път да излезе нова бомбастична книга, в която служители на кралския двор определят Маркъл като “пълен нарцис и социопат”. Това обаче не е всичко, те дори я наричат “откачена”.

Автор на новата книга, която носи името “Битката на братята” е историкът Робърт Лейси. Лейси е консултант по историческите въпроси за популярния сериал на Netflix “Короната”.

“Меган описа себе си като жертва, но всъщност тя тормозеше нас. Хората се чувстваха прегазени от нея” - твърдят още източници от двореца Кенсингтън.



В “Битката на братята” се твърди още, че принц Уилям решил да раздели своето домакинство от това на брат си Хари, заради караница относно поведението на Маркъл. Уилям смятал, че поведението на херцогинята на Съсекс е абсолютно неприемливо и сметнал, че трябва да се разграничи от него.

След обвиненията в тормоз, които достигнали до принц Уилям, той се убедил че е бил прав в резервираното си поведение към Маркъл. Принцът дори споделил със свой приятел, че тя следва предварително предначертан план.

От книгата става ясно още, че Кейт Мидълтън също имала една наум за Меган още от самото начало.



Другото бомбастично твърдение, което научаваме от “Битката на братята” е, че не Хари е направил първата крачка към разделяне на семейството, а Уиляма, който е искал да се разграничи от поведението на Меган.



Адвокатите на херцозите на Съсекс отрекоха категорично обвиненията срещу Маркъл, но наскоро стана ясно, че 10 от бившите ѝ служители са заявили готовност да свидетелстват срещу нея.