Автор
Весела Георгиева

Шакира с вдъхновяващо и много откровено признание: Дори някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на другите хора

Шакира посрещна първата си нова година сама, без любимия Жерар Пике. На Коледа певицата бе в компанията на синовете си на много любопитно място - пустинята...

Тя сподели няколко снимки, под които написа мъдро послание. То гласи, че онези, които са били предадени, трябва да продължат да пазят вярата си.

View post on Instagram
 

"Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето има ръце на добър хирург", написа тя.

"Дори и някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на другите хора. Когато се сблъскате с презрение, помислете за своята стойност - вие сте значими. Защото има повече добри хора, отколкото непочтени. Има повече хора с емпатия, отколкото безразлични. Тези, които си тръгват, са нищожно малка част на фона, на онези, които остават до нас".

Изпълнителката сподели още, че болката може да стимулира бъдещ успех.

View post on Instagram
 

"Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни и ни правят по-човечни, така че дори когато страдаме от сърдечна болка, да продължим да обичаме", пише в публикацията.

Трикратната носителка на "Грами" и 35-годишният футболист, обявиха раздялата си през юни, като написаха: "Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за уважение в този момент за доброто на нашите деца, които са наш максимален приоритет", пише Dir.bg.

View post on Instagram
 

В интервю за "Elle" през септември, изпълнителката нарече времето на раздялата с бащата на децата й "най-мрачните часове в живота ми".

Шакира и Пике се срещнаха през 2010 г. на снимачната площадка на музикалния видеоклип "Waka Waka (This Time for Africa)". Те потвърдиха връзката си през 2011 г. Тя роди първия им син Милан през 2013 г., а вторият им син Саша се появи през 2015 г.