Шарлийн празнува сама рождения си ден, спомня си за едни по-хубави времена

25 януари 2022 | 17:54
5421
4
Снимка: Getty Images
4

Принцеса Шарлийн празнува 44-ия си рожден ден сама, а по повод на празника тя пусна умилителни кадри в Инстаграм. Кралската особа от Монако преминава през труден период – след редица здравословни проблеми в момента тя се лекува заради „емоционално и физическо“ изтощение и е разделена от близките си.

Снимките, които публикува в профила си, са запечатали хубавите мигове, които е имала със семейството си през годините.

Това е пореден празник, който бившата плувкиня прекарва без мъжа си принц Албер и децата си. Заради здравословното си състояние тя вече пропусна рождения ден на двамата си близнаци Жак и Габриела, които станаха на 7 години, както и Коледа.

През ноември миналата година стана ясно, че принцеса Шарлийн едва не е загубила живота си след няколко сериозни операции, които претърпяла в Южна Африка. Една от най-красивите кралски особи видимо не е добре през последната година и е отслабнала драстично.

Съпругът ѝ принц Албер не разкрива напълно какво ѝ е, като обяснява, че се лекува от емоционално и физическо изтощение. Наскоро той разкри обаче, че лечението ѝ ще продължи поне още няколко месеца. 

А ето и снимката на Шарлийн от октомври миналата година, която истински разтревожи феновете ѝ. От кадъра се вижда, че тя е много слаба и не прилича на себе си.

Още по темата

Коментари

4 Мариана
  26 януари 2022 | 12:52 отговор
 

Нещо не е наред там,никак не е наред,но го крият упорито.Накрая обаче,всичко излиза наяве,рано или късно.

 
3
  26 януари 2022 | 08:33 отговор
 

Да я бодна, така няколко пъти. Може пък да оздравее,... от инжекциите. То, на жените какво им трябва - кухня и достатъчно на брой кожени инжекции!!!

 
2
  25 януари 2022 | 23:31 отговор
 

 
1
  25 януари 2022 | 20:56 отговор
 

Тоя принц й е изпил живеца.

 

Добави Коментар

Най-четени