Автор
Антония Дамянова

Ще се влюбите на мига: Как изглежда най-красивият италиански милиардер (Снимки)

Представете си мъж от най-страстните романи. Как изглежда той във вашето въображение? Обзалагаме се, че първият апетитен мачо, който е изплувал във фантазиите ви, е горещ апетитен италианец.

View post on Instagram
 

Леонардо Мария Дел Векио е мечтата на милиони жени по света. Той е най-младият италиански милиардер и наследник на Леонардо Дел Векио-старши, който основава компанията за очила Luxottica през 1961 г. Luxottica придобива Sunglass Hut, Ray-Ban и Oakley и започва да прави очила за почти всяка марка, включително Bulgari и Chanel.

View post on Instagram
 

Леонардо завършва университета Bocconi със специалнист икономика и управление на бизнеса. Не след дълго бива посветен в семейния бизнес и постепенно поема управлението в свои ръце.

Между работата и бизнеса Леонардо намира време и за пътешествия, като често публикува снимки от тях в социалните мрежи. Сред любимите му дестинации, които е посетил досега, са: Дубай, Монако, Лос Анджелис, Маракеш, Мускат.

View post on Instagram
 

Красавецът е и страстен фен на екстремните спортове. Тренира стрелба с различни видове оръжия, но това не е всичко. На снимките нашият герой често позира със състезателни коли. И не само позира! Дел Векио е професионален състезател и сега се подготвя за новия сезон.

View post on Instagram
 

Мнозина твърдят, че отношението на човек към животните може да се съди по неговата личност. Спирайки поглед върху очарователния лабрадор, няма съмнение, че Леонардо е грижовен стопанин, който обича домашния си любимец с цялото си сърце. Докосващите кадри на Лео с любимата му животинка няма да оставят никого безразличен.

View post on Instagram
 

До скоро изкусителният Лео бе женен за Анна Кастелини Балдисера. През юни 2022 г. двамата вдигнаха голяма сватбена церемония, но само шест месеца по-късно, според италианската преса, се разведоха.

Но не бързайте да се радвате. За съжаление в момента (поне засега) сърцето на Дел Векио е отново заето.

Наскоро беше разкрито, че той е предложил брак на 32-годишната актриса и продуцент Джесика Серфати. Но дали вторият брак на хубавеца Леонардо ще продължи дълго - времето ще покаже.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте Салма Хайек с майка ѝ: Приликата е поразителна (снимка)