Автор
Теодор Муховски

Джони Деп припадна от изтощение преди концерта си в Будапеща

Обичаният актьор и музикант и групата му Hollywood Vampires бяха принудени да отменят концерта си в унгарската столица заради рязко влошеното здравословно състояние на Деп.

Джони Деп и групата му Hollywood Vampires отмениха концерта си в Будапеща в последния момент. Холивудската звезда внезапно се почувства зле и припадна в хотелската си стая. Това наложи спешна лекарска намеса. Концертът беше анулиран.



Залата беше претъпкана с екзалтирани фенове от цял свят, дошли да гледат шоуто. Но за съжаление всичко се провали.

Всичко беше готово, сцената беше приготвена, но никой не предполагаше, че ще се случи точно това. Членовете на групата дори бяха направили следобедна репетиция.

Явно състоянието на актьора беше наистина тежко. Това не е първият път, когато холивудската звезда има проблеми по време на път: през юни Джони Деп нарани глезена си, което принуди групата да пренасрочи някои концерти в САЩ.



По всичко личи, че напоследък му е трудно. За радост, групата скоро ще се върне в действие. Те ще продължат европейското си турне, като последният им концерт е в Германия на 23 юли. Те ще компенсират отменените изпълнения с тривечерно шоу в САЩ, което приключва на 30 юли. Въпреки неуспехите, Hollywood Vampires остават рок супергрупа от 2012 г. насам, като Джони Деп демонстрира своите музикални таланти на слайд, ритъм и водеща китара, както и вокали.