Автор
Христина Кирилова

Симона Загорова най-накрая проговори дали се е събрала с бившия си

Симона Загорова, която в последните месеци се стопи и сега изглежда по-добре от всякога, най-накрая призна дали се е събрала с бащата на детето си, Дани Милушев.

Припомняме ви, че мнозина бяха убедени, че певицата се е върнала при бившия си любим и възраждането на любовта им я е вдъхновило да започне строга диета и изтощителни тренировки във фитнеса. До момента дъщерята на Глория не коментираше темата, но призна, че една от причините за изумителната ѝ промяна наистина се крие в положителни лични преживявания.

View post on Instagram
 

Симона беше рожденичка преди няколко дни и пусна новата си песен - "Остани", посветена на тежката ѝ раздяла с Дани. В интервю тя призна обаче, че двамата не са събирали. А на въпроса дали има нова любов в живота ѝ, тя отговаря единствено с усмивка, от което става ясно, че в живота ѝ вече има друг мъж. Но дали ще покаже кой е, все още не е известно.

Загорова не пропусна обаче да сподели снимки от празненството по случай 26-ия си рожден ден. На кадрите тя е в ефектен розов костюм, показващ едно от големите постижения на певицата в последната ѝ година - влизането в перфектна форма. Сред гостите на празника на Симона са нейни приятелки, както и майката Глория и бабата на младата певица.

View post on Instagram
 

Четете още: Никога няма да познаете на колко години е тази секси баба