В семейство Тръмп настъпва истински разрив или поне подобни слухове се носят в медиите през последните дни. След като Доналд изгуби изборите и САЩ отказа да му довери втори мандат, Мелания сякаш вече е готова да го напусне.

Според британския таблоид „Дейли Мейл“ красивата словенка само чакала съпругът ѝ да освободи президентския пост, за да подаде молба за развод, а информацията е подадена от бившата помощничка на семейството. Твърди се, че Мелания не посмяла да опита да разтрогне брака си с Доналд, докато той все още е президент, заради властта, с която разполагаше и възможността да ѝ отмъсти. Сега обаче нищо не спира г-жа Тръмп да сложи край на дългогодишната им любов. Дали това е истина, все още не знаем, а самата Мелания е добре прикрита, както винаги. Нищо в поведението ѝ не издава, че предстои да поиска разовд. Напротив, тя дори защити съпруга си, като наруши мълчанието си след победата на Джо Байдън.



Народът на Америка заслужава честни избори. Всеки легален (не нелегален) глас трябва да бъде зачетен. Длъжни сме да защитаваме демокрацията си с пълна прозрачност“, сподели в Туитър словенката, като намекна че много от гласовете, преброени в полза на Байдън, са фалшиви. Припомняме ви, че Тръмп дори се обърна към съда поради тази причина.



Мелания винаги е била зад гърба на Доналд и този път не прави изключение. Но служители от Белия дом издават пред медиите, че двамата са нощували в отделни стаи през последните 4 години и бракът им е на ръба на провала. А и замислете се – колко пъти сте виждали г-н и г-жа Тръмп да се държат за ръце или просто да се усмихват един на друг? Припомняме ви, че една от бившите най-добри приятелки на Мелания, Стефани Уинстън Уолкоф, написа книга за първата дама и обобщи отношенията ѝ с Доналд Тръмп в едно изречение: „Той получава красавица за жена, а тя – безопасно и стабилно бъдеще“. Може би бракът им е просто една успешна сделка, която е напът да приключи, тъй като г-жа Тръмп е готова да потърси щастието си и напълно да промени живота си след тези исторически избори.

Дали Мелания няма да е следващата голяма загуба за Доналд Тръмп?



Четете още: Мелания Тръмп гласува за Доналд в рокля за 4500 долара