След карантината - очакват се хиляди бебета през декември

17 март 2020 | 09:33
12410
7
снимки: Unsplash
7

„Стойте у дома“ някой си изкряска и магазините напускайте завчаска! Предлагаме ви поне за малко да оставим тоалетната хартия и олиото да си почиват на щанда в магазина, преди някои от производителите да са успели да си купят Google и да се отдадем на съвсем различни и повярвайте много по-плодотворни дейности. Те са далеч по-безопасни и приятни от висенето на опашката в супермаркета, където всички се споглеждат като в уестърн филм кой ще кихне пръв. Имате ли представа всъщност колко е хубаво светът да „успокои топката“ за малко и всеки да ви повтаря „стойте си вкъщи“? Честно казано, май не оценяваме страхотните позитиви на настоящата ситуация.

Сега няма сутрешен трафик, няма да се блъскаме в метрото, няма да седим на неудобния стол в офиса, няма да се въртим в чудене кога ще свърши работното време, няма още хиляди неща, които ни изнервят всекидневно. Напротив – сега ставаме точно 5 минути преди официалния старт на работния ден и ако искаме, можем да си стоим по пижама, без никой да подозира за това. Кеф цена няма!

двойка

И точно сега, в тежки времена на изолация, е най-добрият момент да се гушнем под завивките с любимия човек. Да се изолираме хубаво от света, да се пренесем на нашата си планета на страстта и да не спираме да консумираме любовта си чак до второ нареждане. Та на кого му трябва тоалетна хартия или олио? Сексът му е майката, нека помислим за демографската криза! Какво по-хубаво занимание от оргазъм след оргазъм, а и кой знае – може най-накрая да имаме дупето на мечтите си? Или пък още по-хубаво – бум на бебета!

двойка

И макар думите ни да звучат шеговито, вярваме че декември 2020 ще бъде месецът на бебешкия плач. Сега двойките имат всички шансове да опитват ли, опитват...без да излизат в обедна почивка или в отпуск. Вярваме, че изолацията и призивите да си стоим дома са най-добрият стимул за мъжете и жените с репродуктивни проблеми. Правете деца, не ръсете зараза по опашките в магазина. Време за пазар винаги ще има, но за толкова много секс – едва ли! Възползвай се, народе!П.П: Само си представете колко древни ще изглеждате в очите на детето си, когато to порасне и му разкажете в какви романтични времена е заченато.

Четете още: Момиче на Бонд се зарази с коронавирус

Още по темата

Коментари

7 Георгиева
  05 април 2020 | 22:08 отговор
 

Време е за сериозен размисъл и анализ на всичките ни дела,извършени от човечеството,но не със същия разум досега,с който наред с новостите и технологиите,извърши много глупости,престъпления и грехове,а да разсъждава по-отговорно и мъдро,и отделени от Бог сме нищо.

 
6
  18 март 2020 | 08:05 отговор
 

Ама ромчета

 
5
  17 март 2020 | 14:47 отговор
 

Този вирус ще доведе по-скоро до повече аборти заради влошаване на и без туй лошата ситуация.

 
4 Страхотна идея
  17 март 2020 | 12:10 отговор
 

Значи започвам да ора нивата и да сея...:-)

 
3 очакват се
  17 март 2020 | 11:49 отговор
 

очакват се хиляди аборти след месец два. едното няма нищо общо с другото. който иска да има деца има, който неще - няма

 
2 2
  17 март 2020 | 11:40 отговор
 

Наистина сте много зле!

 
1 1
  17 март 2020 | 11:28 отговор
 

Голяма простотия! Що за статия?!

 

Добави Коментар

Най-четени