Свекърва мечта: Виктория Бекъм сяда да шие булчинската рокля на снаха си

Сватбата на най-големия наследник на Виктория и Дейвид Бекъм, Бруклин, наближава все повече и цялото семейство тръпне в очакване на щастливото събитие. Очевидно звездните мама и татко на Бруклин подкрепят напълно връзката му с невероятно красивата милиардерска дъщера Никола Пелц и вярват, че съюзът им ще бъде успешен. А ето и най-любопитните подробности около церемонията, за които знаем до момента:

Братята на Бруклин ще бъдат кумове, а булчинската рокля ще бъде по дизайн на Виктория. 9-годишната чаровница Харпър Бекъм ще бъде шаферка.

View post on Instagram
 

Бруклин и Никола ще отпразнуват любовта си с цели две сватбени цтържества - във Великобритания и отвъд Океана.

Говори се, че Дейвид Бекъм ще бъде Майстора и на двете церемонии. Все още не са известни датите, на които Бруклин и Никола ще си кажат "Да" заради пандемията от Ковид-19, но според източници г-н Бекъм изключително много държи да се съобрази с графика на цялото си семейство, а най-съкровеното му желание е братята и сестричката му да бъдат до него.

Друг любопитен факт е, че Никола сама помолила бъдещата си свекърва да изготви дизайна на булчинската ѝ рокля. Според източници Виктория била повече от щастлива да приеме предложението.

Кръстникът на Бруклин, самият Елтън Джон, ще изнесе шоу, а останалите момичета от Spice Girls също ще присъстват на едно тържествата, макар и Виктория вече да не е част от групата.

Вероятно ви е известно, че Бруклин работи като фотограф и неведнъж е снимал звездната си майка, но за снимките в най-важния ден от живота му ще отговаря 53-годишният му колега Ранкин, с когото е работил неведнъж.

Пропуснахме да отбележим, че освен за роклята, Никола ще се довери на бъдещата си свекърва и за грима. Тя ще използва палитри от козметичната колекция на Виктория. Друго си е, когато г-жа Бекъм е майка на любимия ти.

Според слуховете на сватбата в САЩ президентът Доналд Тръмп няма да бъде поканен, въпреки че името му неведнъж е свързвано с бащата на Никола Пелц - милиардера Нелсън.

"Все още е твърде рано за детайли като кетъринга и тортата, но и двете семейства са убедени в едно - сватбите ще бъдат уникални по рода си!", споделя източник.

В западните медии усилено се говори и за правата за снимките от двете от сватби. Според публикуваната информация Никола и Бруклин са получили главозамайващи оферти от няколко издания, но те категорично са откзали да продадат правата. Дори и гостите на тържествата ще бъдат любезно помолени да споделят снимки от сватбите в социалните мрежи. Всички направени кадри ще бъдат само за лично ползване.

Изглежда, че семейство Бекъм се готви за не едно, а цели две пищни празненства и нямаме търпение да разберем кога ще бъдат те!

View post on Instagram
 

Четете още: Жената на Милен Цветков неузнаваема - отслабна и с награда