Автор
Теодор Муховски

Тайната е разкрита: Учени съобщиха защо мъжете полудяват по жени с бразилски задни части

Смята се, че голямото апетитно женско дупе изглежда секси и привлича мъжките погледи. През последните години обемните задни части се превърнаха в тенденция и жените често пъти се стремят да увеличават дупето си по всички възможни начини: от изтощителни упражнения, до поставяне на специални импланти.

Но наистина ли мъжете харесват големи женски задни части и защо?



Проведени научни изследвания, доказват, че подсъзнателно големите женски задни части при мъжете се свързват със здравето и плодовитостта. Проучването доказва, че притежателката на голямото дупе стои здраво стъпила на земята и е готова да работи усилено.
Изследователи от Оксфорд предполагат, че жените с големи седалищни части имат по-малко хронични заболявания и са в по-добро здравословно състояние.

Предпочитание към големите задни части отдават несигурните мъже, които търсят подкрепа и разбиране в жените. Това е своеобразна гаранция за защита от негативния външен свят. В края на краищата се смята, че притежателките на изключителни форми са склонни към съпричастност и са много по-мили от кльощавите си приятелки.



Не бива да се забравя, че тази част от тялото възбужда мъжете сексуално, тя ги кара да произвеждат повече хормони на удоволствието. Но не всички големи дупета се радват на голяма популярност. На първо място, тази част от тялото трябва да е стегната и да има ясни граници. Отпуснатите задни части с изразен целулит не предизвикват много вълнение. Имало е дори проучване сред мъже в различни държави. Мнозинството от европейците гласуват за стегнато дупе на фитнес дама, докато мнението на останалите хора по света е твърде разделено: някои от тях предпочитат формите на модел, а другите с две ръце гласуват за бразилските задни части.