Тайната е разкрита: Учени съобщиха защо мъжете полудяват по жени с бразилски задни части

25 май 2023 | 12:47
3328
4
Снимки: Unsplash, Pixabay
4

Смята се, че голямото апетитно женско дупе изглежда секси и привлича мъжките погледи. През последните години обемните задни части се превърнаха в тенденция и жените често пъти се стремят да увеличават дупето си по всички възможни начини: от изтощителни упражнения, до поставяне на специални импланти.

Но наистина ли мъжете харесват големи женски задни части и защо?

дупе

Проведени научни изследвания, доказват, че подсъзнателно големите женски задни части при мъжете се свързват със здравето и плодовитостта. Проучването доказва, че притежателката на голямото дупе стои здраво стъпила на земята и е готова да работи усилено.
Изследователи от Оксфорд предполагат, че жените с големи седалищни части имат по-малко хронични заболявания и са в по-добро здравословно състояние. Предпочитание към големите задни части отдават несигурните мъже, които търсят подкрепа и разбиране в жените. Това е своеобразна гаранция за защита от негативния външен свят. В края на краищата се смята, че притежателките на изключителни форми са склонни към съпричастност и са много по-мили от кльощавите си приятелки.

дупе

Не бива да се забравя, че тази част от тялото възбужда мъжете сексуално, тя ги кара да произвеждат повече хормони на удоволствието. Но не всички големи дупета се радват на голяма популярност. На първо място, тази част от тялото трябва да е стегната и да има ясни граници. Отпуснатите задни части с изразен целулит не предизвикват много вълнение. Имало е дори проучване сред мъже в различни държави. Мнозинството от европейците гласуват за стегнато дупе на фитнес дама, докато мнението на останалите хора по света е твърде разделено: някои от тях предпочитат формите на модел, а другите с две ръце гласуват за бразилските задни части.Четете още: Какво се случва: Валерия и Евгени подпалиха мрежата с тези палави снимки

Още по темата

Коментари

4 Кокона
  30 май 2023 | 18:37 отговор
 

Пълни простотии за големи задни части! Кой глупака пише тези неща! Няма жена да мечтае за голям задник!!!!

 
3 Кокона
  30 май 2023 | 18:35 отговор
 

Пълни простотии за големи задни части! Кой глупака пише тези неща! Няма жена да мечтае за голям задник!!!!

 
2 Весела Георгиева
  26 май 2023 | 04:28 отговор
 

Клане със секира за грозния 100 кила мангал.

 
1
  25 май 2023 | 17:32 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСТОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 5900 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 

Добави Коментар

Най-четени