Мъжете често обичат да се бият в гърдите и да казват как нищо не може да ги уплаши, но това изобщо не е вярно. И си го знаят, но никога няма да ви кажат. Не, не говорим за фобии от паяци или затворени помещения, а за нещо по-сериозно. Предлагаме ви да се запознаете с тайните страхове на всеки мъж. Изброихме ги, 9 са.

1.Сватбата

Броят на неженените двойки, които живеят под един покрив нараства все повече. И как иначе? То това бракът си е страшна работа. Да не говорим, че нещата могат да загрубеят и да се стигне до развод. Проучване в САЩ доказва, че 60% неженените мъже, които живеят с любимата си се страхуват от сключването на брак. Това се случва най-често, когато той има съмнения, че връзката им може да не издържи дълго.

2.Да изглеждат смешно

Едно е забавен, друго е смешен. Всеки мъж се страхува от второто и да не изглежда като слабак. Все пак, героите които са обичали като деца винаги са били силни, сурови и страшни. Ако сте забелязали същия проблем в половинката си, може би трябва да наблегнете върху гледането на комедии.



3.Мама

Няма по-важна фигура от неговата мама, дори и вие няма да можете да я изместите. Каквото и да му кажете, той винаги ще слуша повече нея. А ако тя не ви харесва, има вероятност и да се разделите. Всеки мъж се притеснява какво ли ще каже майка му за избраницата му. Одобрението е важно за него.

4.Да не е най-добрият

Още от малки момчетата знаят, че трябва да бъдат силни, смели и най-добри във всички „мъжки“ работи. И ако не се справят с това, то те са просто едни загубеняци. Повярвайте, дами, ако любимият ви не може да оправи лампата или проблема с мивката в кухнята, това наистина го разстройва. Нищо, че няма да ви го покаже. И хич не му харесва идеята да извикате някой друг, който ще се справи по-добре.

5.Да бъде под чехъл

Никой мъж не иска да бъде под чехъл и да слуша командите на жена си, независимо какви са неговите желания. Господата обичат да бъдат независими или поне да си мислят, че са такива.



6.Съвместното съжителство с вас

Не защото не ви обича, а защото се страхува, че ще го затрупате с вещите си и домът му вече няма да е същият. Разбира се, това е в случай, че вие се нанасяте при него. Мъжете не си падат по разхвърляни момичета с огромно количество принадлежности.

7.Желанията ви

Или по-скоро неясните сигнали, които им изпращате. Няма нещо, което да обърква и дразни мъжете повече от намеците ни към тях. Не, те не се сещат защо им се сърдим и не се сещат, че искате да ви заведат на онова място. С цели изречения бихме постигнали повече.

8.Да бъде лош баща

Всеки мъж мечтае да бъде мечтаният татко някой ден. Иска да е като смел герой за децата си, който винаги ще ги закриля. И ако усеща, че не му се получава, може да потъне в депресия.

9.Възрастта

Мъжете също се страхуват от остаряването и то не по-малко от нас. Сигурно сте наблюдавали някой господин, който с ужас установява, че оплешивява. Такива моменти карат мъжете или да погледнат по-сериозно на половинката си, или да започнат закачки с далеч по-млади дами, за да си докажат, че все още стават.

Четете още: "Отчаяните съпруги" 14 години по-късно (Снимки)