Автор
Веселина Петрова

Тайният език на Мелания Тръмп. Изборът на тоалет говори за това дали е доволна от Доналд?

Първата дама на САЩ използва дрехите, за да сподели в какво настроение е. А хора от екипа ѝ твърдят, че са разгадали част от „шифъра”.

Тоалетите, които Мелания Тръмп избира за своите публични изяви, за знак не само за модните тенденции в момента и за дипломатическия етикет. Според запознати, визиите на г-жа Тръмп дават информация за отношенията ѝ с нейния съпруг – Доналд.

View post on Instagram
 

Невероятно сдържаната Мелания не е от тези, които ще тръгнат да споделят пред журналисти или приятели какво се случва в семейството. Но ако можете да четете по косвени „улики”, ще разберете кога Доналд Тръмп се е издънил в спалнята. За Това твърдят биографите на първата двойка на САЩ.

Журналистът от Си Ен Ен и биограф на Мелания – Кейт Бенет, споделя, че всеки път, когато г-жа Тръмп е недоволна от съпруга си, тя се появява на публични места облечена в костюм с панталон.

View post on Instagram
 

„Общоизвестно е, че Доналд Тръмп обича женствените образи – прилепнали рокли и тесни поли. И ако в отношенията на съпрузите нещо не е наред, Мелания избира „мъжката” визия”, пише Кейт в Ню Йорк Таймс. „Много от това, което Първата дама прави, има своя подтекст и таен смисъл. Ако я попитате направо, тя вероятно няма да ви отговори”, казва още Бенет.

View post on Instagram
 

Затова бъдете внимателни. Сега винаги можете да разберете как се е представил Доналд в спалнята!


Искате ли нови слушалки? Включете се в нашата игра и спечелете сега!