Автор
Весела Георгиева

Тайното послание на Меган към кралското семейство след коронацията (снимки)

Меган Маркъл не присъства на коронацията на крал Чарлз Трети. Тя си остана у дома, с децата. Една от причините бе, че Арчи имаше рожден ден точно на 6 май.

Ден след голямото събитие съпругата на принц Хари бе забелязана да се разхожда в компанията на свои приятели в района на Монтесито. На снимките тя изглежда прекрасно, усмихва се и видимо се радва на компанията на Маркъс Андерсън и Хийтър Дорак.

View post on Instagram
 

Онова обаче, което привлече вниманието на наблюдателните почитатели на бившата актриса, са нейните бижута. Част от тях са били на принцеса Даяна. Колието The Clarity Retreat Necklace е дело на бижутера Мая Бренер и Абигейл Спенсър - представлява ръчно шлифован кварцов камък. Казват, че притежава най-мощната енергия и спомага за преодоляването на всякакви трудности.

"Смята се, че помага за постигането на онова, към което се стремите в живота. Има силата да ви освободи от всичко ненужно. Нежен кристал, който ще пази вътрешния ви мир, за да се чувствате спокойни всеки ден."

Часовникът Cartier също е бил на принцеса Даяна. Меган го е комбинирала с гривна на Cartier, отново част от бижутата на майката на Хари, на стойност 125,000 паунда.

View post on Instagram
 

Кралски експерти смятат, че с избора си на бижута в деня след коронацията, Меган е отправила своето "скрито послание" към кралското семейство. Според тях, херцогинята е искала да каже, че е в мир със себе си, не желае да бъде обезпокоявана от кралското семейство и подкрепя безрезервно Хари.

През уикенда Меган и Хари отпразнуваха в тесен приятелски кръг 4-тия рожден ден на сина си Арчи. Меган сама е направила тортата за празника на сина си, а купонът е бил в имението им в Монтесито.