Мъж от Калифорния разкри тайната за разгадаването на женския характер. Според него разковничето се крие в начина, по който една жена предпочита да оформя и оцветява ноктите си. Или с други думи – в нейния маникюр.

Маруан Алтейр, от Хънтингтън Бийч, е само на 26 години, но вече знае каква жена стои срещу него, без дори да я познава. Или поне така твърди.

Младият господин се подвизава из Twitter под името Роки и е направил ръководство, за да аргументира откритието си.

View post on Instagram
 

Своя „наръчник за наивници“, както сам той го нарича, създава, за да бъде полезен на всички онези свои "братя по неволя", които все не могат да случат на правилното момиче.

„Уморихте ли се все да тичате след жена, която не е за вас? Искате ли да знаете знаците, по които да разберете с какъв човек ще си имате работа, още преди да сте направили погрешния избор? Моята книга “Ноктите от пръв поглед” ще ви помогне“, уверява той.

Роки определя характера на дамите, базирайки се на три важни детайла от женския маникюр - цвят, форма и дължина. Твърди, че начинът, по който те са комбинирани помежду си, може да разкрие много за романтичното бъдеще с въпросната дама.



Гадаене според цветовете

Цветът, казва той, е „най-важното нещо“. Той е факторът, който може да ви каже най-много за едно момиче. Като най-сигурни и перспективни цветове Роки посочва естествените нюанси, бежовите, червените и сребристите.

Има обаче и „предпазливи цветове“, както той ги нарича. Те са знак, че трябва да имаме едно наум и да бъдем нащрек. Тук влизат белият, черният и френският маникюр.

Опасните цветове, според Роки, са яркозеленият, яркочервеният, оранжевият и жълтият.

„Ако имате смелостта да излизате с мацка с жълти нокти, със сигурност тя ще има смелостта да отреже топките ви“, предупреждава шеговито той.

Гадаене според формата и дължината

„Формите са отражение на настроението. Така че, стойте далеч от онези дами, които залагат на тип "mountainpeak" (нормален островърх), "stiletto" (дълъг островърх) и „arrowhead“ (връх на стрела), казва той, посочвайки диаграма, в която откриваме и трите най-островърхи стила.



"Те не са остри без причина", пояснява той. Те са оръжия. Оръжия за масово унищожение. Те са предназначени да ви наранят“, категоричен е Роки.

Този тип жени са изключително самонадеяни, целенасочени и често пъти безскрупулни, заключава той.

Дори стотиците коментари под статусите му, много от които на жени, потвърждават неговите анализи.

Маруан Алтейр започва да пише ръководството през 2018 г. "Знаех точно какво искам да направя и как да го представя, но получаването на данните беше най-трудната част."

За целта той провежда проучване над 30 представители от мъжки пол. За да установи впечатленията им, изградени на базата на личния им опит, Роки поднася пред очите на всеки един от тях диаграма с изобразени на нея различни видове маникюр. Достатъчно е мненията на повече от един мъж относно даден маникюр да съвпаднат, и Роки вече е наясно с характера на мацката, която го притежава.

Четете още: Каква жена си според любимото ти питие