Това ще ви озадачи! Меган Маркъл се зае да прилича на Кейт?

Меган Маркъл впечатли всички с последната си поява. Съпругата на принц Хари бе избрала изненадващо елегантен "кралски" тоалет, който напомни много за нейната конкурентка в кралското семейство - Кейт.

Меган и принц Хари взеха участие в събитието "Стоте най-влиятелни хора на на планетата" на списание Time. Разбира се, виртуално. Двойката записа специално видеобъщение в задния двор на имението си в Санта Барбара.

View post on Instagram
 

В речта си двамата засегнаха и темата за предстоящите избори в САЩ. Двойката призова всички да се възползват от правото си на глас. "Това са най-важните избори в живота ни", отбеляза Меган. А Хари добави, че той няма да може да гласува и сподели, че всъщност той не може да гласува и във Великобритания.

Сред темите, които Меган и Хари повдигнаха бе и насилието в интернет, което може да доведе до проблеми с психичното здраве.

View post on Instagram
 

Повечето зрители обаче бяха впечатлени но толкова от думите на двойката, колкото от избора на Меган на визия за изявата. Твърде сдържан тоалет, по кралски елегантен, коментираха специалистите. И твърде много напомнящ за начина, по който се облича Кейт Мидълтън. Е, Меган си е Меган, затова никой не е изненадан от дозата холивудски шик, добавена към иначе сдържаната визия - панталонът е тесен, но блузката е с дълбоко деколте.