Трябва да видите това: Бил Гейтс танцува с дъщеря си в TikTok (Видео)

Денят на бащата си отиде още през миналия уикенд, но все още се натъкваме на умилителни звездни кадри по случай празника. Днес например открихме видео, което определено ще ви накара да се усмихнете.

Клипчето е публикувано във все по-набиращата популярност платформа TikTok от дъщерята на Бил Гейтс – Дженифър. На него виждаме как един от най-богатите хора в света и основател на компанията „Майкрософт“ танцува с наследницата си и двамата се забавляват от сърце. Не можем да отречем и че Бил Гейтс показва добри танцови заложби, като се движи точно в такт.

Към видеото Дженифър е оставила и вълнуващо обръщение към баща си:


„Твоята преданост и вяра в един по-добър свят и страстта ти към учението са ме вдъхновявали през целия ми живот, особено след като ме приеха да уча медицина. Благодаря ти за подкрепата, помощта и ентусиазма, с които изтанцува този танц с мен за TikTok.”

Съвсем очаквано, видеото беше споделяно безброй пъти и получи невероятни коментари. Припомняме ви, че Бил Гейтс е горд татко на две дъщери и един син и очевидно се справя чудесно не само в ролята си на бизнесмен, но и на родител.



Четете още: Възможно ли е? Андреа вкарва Кобрата в затвора заради инвалидната количка в Пирогов