Възможно ли е? Андреа вкарва Кобрата в затвора заради инвалидната количка в Пирогов

В последно време отношенията между Андреа и бившият ѝ любим – Кубрат Пулев, се движат по тънкото острие между любовта и омразата. Оказва се, че зад причината фолкпевицата да потъси помощ в „Пирогов“ стои не друг, а самият боксьор. И понеже държим да сме обективни, все пак още в началото на този материал павим уговорката, че нито Андреа, нито Кубрат са дали официално изявление по въпроса. Но споделяме какви са новините от медийното пространство. И така:

Припомняме ви, че преди броени дни изтече информация, че блондинката е била в университетската многопрофилна болница, а повод за посещението ѝ в медицинското заведение били синините и подутата уста, с които се явила пред докторите.

View post on Instagram
 

Малко след това певицата сподели снимки, на които е с привързана китка – вероятно резултат от скандала между нея и Пулев, когото тя публично обвини в изневяра.

Като продължение на семейният конфликт идва и новината, че Андреа е подала жалба за домашно насилие срещу бившия си любим – Кубрат Пулев. Тази новина все още не е потвърдена. Според публикации, изпълнителката си е извадила медицинско и е подала молба в Районното заради физически и психически тормоз от страна на боксьора, твърдят "Уикенд", позовавайки се на източници.

View post on Instagram
 

Информацията идва като потвърждение на снимката, която Андреа сподели в историята на Инстаграм профила си преди дни. На кадъра певицата бе с маска, седнала в инвалидна количка пред кабинет в „Пирогов“. „Приемна за жертви на домашно насилие" в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ гласи надписът на вратата. Компания на пострадалата ѝ прави моделът Моника Валериева, която държи ръката на певицата, давайки ѝ подкрепата си.

Междувременно близки на Андреа издадали, че тя най-сетне се е решила да разобличи Кобрата не само в изневерите му, но и във физическия и психически тормоз, които упражнявал над нея през последната година. Според източници боксьорът често шамаросвал партньорката си, а тя търпяла това. След като научила за изневерите му обаче, чашата преляла и се зарекла да каже всичко за любовниците и побоищата и да го даде на съд.

View post on Instagram
 

Малко след раздялата си с Кубрат Пулев и разтърсващите разкрития, които направи за него, фолкзвездата публикува в социалната мрежа снимка с насинена уста. „Извинявай, че изкарах истината“, написа Андреа и минути по-късно изтри тревожния кадър, припомнят от изданието.

Ден преди да покаже следите от побой, певицата се оплакала, че е заплашвана от жена, считана за тайна любовница на боксьора. По думите на Андреа, тя била предупреждавана да си мълчи относно имотните сделки на двамата, пише още „Уикенд“.

Що се отнася до слуховете, че певицата се опитала да посегне на живота си заради болезнената ѝ раздяла с Кубрат, Андреа е категорична: „Абсолютно не! Аз съм вярващ човек и вярвам, че това е най-големият грях в живота!“.

Четете още: Потвърдено! Андреа търсила помощ в "Пирогов"