Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Трябва ли мъжът да подарява цветя на жена си без повод?

Трябва ли мъжът да подарява цветя на жена си без повод? Ако той е със здрав разум, това е наложително: колкото по-дълго една жена е омъжена, толкова повече ѝ липсва понякога възможността да се почувства като истинска жена...

Повечето жени обожават цветята. Не е необходимо да чакате да има някакъв случай, за да зарадвате вашата съпруга. Жените обичат проявите на внимание. Много съпрузи дори не осъзнават колко важно и приятно е за жените им да получават цветя просто така.

Цветя без повод. Радост и любов в знак на внимание. Толкова е хубаво да подарите букет на съпругата си:
- да се развесели, ако е отегчена, болна, уморена от работа, грижите по семейството
- ако пътувате на дълъг път, когато искате да подчертаете близостта между вас, въпреки километрите
- да напомните за яркостта на чувствата, когато всичко върви добре и спокойно в една връзка
- да изненадате с внимание или оригинален подход
- като пожелание за късмет в новите начинания



Композицията от цветя може да бъде допълнена понякога с грамота (например: „Имам най-добрата съпруга“), плюшена играчка или друг подарък, който отговаря на ситуацията или личността на жената.

Няма нищо по-романтично от букет цветя, поднесен от любимия. В крайна сметка това предполага, че той цени връзката с половинката си, както тогава - преди двадесет и повече години...

Лесно е да се обясни поведението на един младеж, който подарява цветя на момиче. Но когато грижовен съпруг подари букет, това означава много.

Букетът цветя е израз на нежност и признание. Да представите една цветна композиция означава да доставите невероятно приятни емоции. Понякога липсват ярки събития, а цветята ще украсят ежедневието на всеки, който иска да го направи приятно. Цветята, подарени без повод, определено ще изпълнят живота с ярки емоции.

Ако нещо е трудно да се каже на глас, купете рози и те ще го направят вместо вас. Ще подарите на любимата си букет от възхитителни цветя и това ще изрази вашите чувства, ще ѝ покаже колко скъпа е тя за вас, езикът на цветята е много по-богат и ще предизвика буря от положителни емоции.

Четете още: Ако един мъж не уважава жена си, късметът се отвръща от него. Защо се случва това?