Автор
Ева Григорова

Тузаря нагушка Кари, а дали любовта им наистина е свършила?

С наближаването на премиерата на продължението на “Сексът и градът” догадките за развитието в сценария валят все по-отчетливо.

След като се появиха фотоси от снимачната площадка на сериала, на които Сара Джесика Паркър целува страстно актьора Джон Тени, всички бяха сигурни, че любовта между Кари и Тузаря и приключила.

View post on Instagram
 

Малко по-късно обаче героят на Крис Нот отново се появи по време на заснемането на сериала, което обърка всички предположения. А по всичко личи, че And Just Like That… ще бъде изпълнен с неочаквани обрати.

Самият Нот публикува фотос, на който е в опасна близост с Паркър. “Късни снимки в парка, обичам всяка минута от времето, което прекарваме заедно” - написа актьорът под поста.

View post on Instagram
 


Предоложенията на феновете са, че Тузаря и Кари наистина ще сложат край на отношенията си, но този път по приятелски начин.

View post on Instagram
 


В началото на седмицата пък Сара Джесика Паркър сподели емоционален пост по повод приключването на снимките на последната част от поредицата.

“Това е последната ми разходка като Кари, поне за сега. Току-що приключи едно истинско приключение и се чувствам изключително развълнувана. И това е - иха” - написа актрисата.

View post on Instagram
 


Най-новата част от поредицата отново ще се развие в Ню Йорк, но този път основен акцент ще бъде пандемията, кризата свързана с нея и как тя се отразява на главните героини в “Сексът и градът”. За съжаление Ким Катрал, която изпълняваше досега ролята на Саманта Джоунс, отказа да се включи в проекта. Премиерата на And Just Like That… ще се състои през декември по HBO Max.