Автор
Роси Кацарова

Тя отслабна, защото мъжът й я нарече дебела крава

Главно действащо лице в днешния ни материал е една дама от Хюстън, Тексас, на име Бетси Аяла. Тя успява да свали цели 48 килограма, мотивирана от изневярата на съпруга си и грозните думи, които той използва срещу нея.

След раждането на дъщеря си Изабела през 2013 г. Бетси достига внушителните 120 килограма, като признава, че никога преди не е била толкова пълна и не се е чувствала толкова зле емоционално.

От дебеланка, която не иска да излиза от вкъщи, до секси дама

Всъщност именно налегналата я следродилна депресия в комбинация с обтегнатите отношения с половинката са и причините за фрапиращото напълняване на Аяла. Тя си спомня, че се е чувствала толкова психически изтощена и потисната, че единствено яденето ѝ е доставяло удоволствие и спокойствие.

Един ден обаче Бетси решава, че не може да продължава така и е време да си върне контрола върху живота си, което включва не само да се погрижи за емоционалното си състояние, но и да се лиши от излишните килограми. Постепенно тя започва да отслабва, но това, което я мотивира наистина да промени начина, по който изглежда, е разкритието, че само шест месеца, след като е родила, мъжът ѝ си е хванал любовница - негова колежка от офиса. Това не е всичко, тя открива и кореспонденцията между двамата, в която любимият ѝ се подиграва за визията й, наричайки я крава и ш****а дебелана.

"Това ме срази. С него се запознахме, когато бях на 17, отдадох целия си живот на него, не преследвах мечтите си в името на нашата връзка и любовта си към него. Чувствах се предадена и изиграна. Бях бясна не само заради изневярата, но и защото той ме подтикваше да ям джънк фууд и ми казваше, че изглеждам добре. Това ме наведе на мисълта, че той нарочно иска да изглеждам по този начин, за да бъда слаба и зависима от него", разказва жената.

"По-щастлива съм като размер 12, отколкото бях като размер 2"

36+ начина как да ускорите метаболизма си

След като открива, че съпругът ѝ изневерява, Бетси започва да тренира усилено. Първоначално ходи на зумба и пилатес, но бързо ги заменя с тичане и посещение на фитнеса шест пъти в седмицата, придружени от високо протеинова диета.

Към днешна дата тя тежи 70 килограма, но по важното е - възвърнала е самочувствието си и вече не е мрачният и черноглед човек, който е била дълги години, а е позитивна и хармонична личност.

Младата дама признава, че личностната ѝ промяна не би се случила, ако не е била изневярата на съпруга ѝ, затова тя признава, че неверният ѝ любим се е оказал истинска благословия. В този ред на мисли Бетси подчертава, че колкото и клиширано да звучи - всичко се случва за добро, дори и да не го осъзнаваме в момента. След време ще разберем, че изживяното нещастие всъщност е подарък от съдбата. Затова когато трудностите ви достигнат, не съжалявайте, а направете необходимите избори и продължете напред с гордо вдигната глава с мисълта, че най-доброто предстои.

Ефикасни и лесни трикове за отслабване