Автор
Woman.bg

От дебеланка, която не иска да излиза от вкъщи, до секси дама

В днешния ни материал обръщаме внимание на една млада майка и нейната невероятна трансформация – от жена с проблеми с килограмите, която не излиза навън, защото се притеснява от увисналия си бюста и едрия си корем, до дама със секси и тонизирано тяло.

19-годишната дама, на име Стефани Чарлс, която е родом от Есекс, споделя, че винаги е имала слаба фигура, но значително надебелява по време на бременността си, допълвайки че причината е не само бебето, което се развива в нея, но и фактът, че по това време силно се увлича по закуските от McDonald's и други не до там полезни храни, причисляващи се към фастфууда.

След като Стефани ражда дъщеричката си Габи, която в момента е на 18 месеца, тя достига 89 килограма и носи дрехи 16 размер, което до толкова депресира свикналата да изглежда добре дама, че тя спира да излиза от дома си и да се гледа в огледалата в него.

"Чувствах се ужасно. Гърдите ми бяха увиснали до пъпа, а стриите по тялото ми бяха огромни. Но няма и как иначе, кожата ми нямаше как да се справи с рязкото надебеляване по време на бременността, а и аз бях особено немарлива и не се мажех въобще", признава 19-годишната дама.

Тежах 117 кг, а сега участвам в бодибилдинг състезания

Пищен модел позира без грам фотошоп

В един момент тя осъзнава, че със самосъжаление нищо няма да се промени и ако иска да живее по-добре, трябва сама да се погрижи да е така, ако иска да отслабне и да изглежда добре, тя е тази, която трябва да го постигне, но с много труд, а не лежейки на дивана и самосъжалявайки се.

Стефани все пак получава помощ в лицето на брат си, който е бодибилдър. Той ѝ изготвя хранителен и тренировъчен режим, който да следва. Калорийните бомби, които е поглъщала до сега, са заменени от пилешки гърди, броколи, сладки картофи и леща. Посещението на фитнес залата също се превръща в ежедневие и съвсем нормално резултатите не закъсняват – младата дама не просто отслабва, ами извайва тонизирано тяло с мускули.

Хранителният режим на Кейт Хъдсън

Историята на анорексичка, която победи болестта

Гърдите ѝ обаче също се стопяват, затова тя спестява пари или по-точно сумата от 5, 000 паунда и си слага силиконови импланти.

Въпреки че Стефани се превръща в сексапилна млада дама, отношенията ѝ с половинката ѝ се влошават и те се разделят, но тя споделя, че макар и да е сама в момента е изключително щастлива – отдадена на грижите за детето си, готова за нов мъж в живота си и продължаваща да залага на здравословния начин на живот и тренировките. Тя дори споделя, че иска догодина да се пробва като фитнес модел.

"Какво мога да ви кажа освен, че съм в прекрасна форма, която не съм предполагала, че някога ще постигна, и освен това съм по-щастлива, откогато и да е било."

WOW! Ето това се казва отслабване!