Автор
Мария Здравкова

Тя продаде любовта! Албер платил на Шарлийн 12 млн. евро, за да му бъде съпруга

Принцът на Монако Албер е платил 12 милиона евро на жена си Шарлийн, за да продължи да изпълнява публичната си роля на съпруга. Това съобщава “Дейли мейл” в сензационен материал днес. Според таблоида принцът е подписал свръх конфиденциален договор с Шарлийн за изплащане на сумата всяка година, тъй като на всяка цена искал жена му да е до него на публични прояви, пише още изданието.

View post on Instagram
 

Разкритията бяха направени, малко след като принцесата се прибра в Монако след дълго боледуване и лечение в различни клиники по света. Само преди дни кралското семейство пусна снимка, на която двойката е с двете си деца.

Визията на Шарлийн обаче по всеобщо мнение е много далеч от това, което бе в миналото. Тя изглежда изтощена, изтерзана и нещастна, въпреки че се усмихва.

Шарлийн не се върна просто така. Тя вероятно е подписала договор за определена сума”, писаха и френски таблоиди.

Принцесата няма твърд доход и разчита основно на съпруга си, който обаче е милиардер. Възможно е тя да е прибегнала до тази мярка с годишното плащане, за да се подсигури, тъй като преминава през много труден период.

Припомняме, че само преди няколко месеца бе съобщено, че принцесата, която видимо не изглежда добре през последната година и половина, едва не е загубила живота си след няколко сериозни операции в Южна Африка. Освен това приятелите ѝ изразиха загриженост, че кралското семейство на Монако подценява сериозността на състоянието ѝ.

„Не е честно кралското семейство да представя ситуацията все едно тя има някакъв ментален или емоционален проблем. Не знаем защо подценяват състоянието ѝ“, казаха нейни близки, пожелали анонимност.