Тялото никога не лъже: Ето кои участнички Виктор харесва наистина

Дали "Ергенът" е едно предаване за красив принц, който наистина търси любовта и също е толкова мил и внимателен с дамите в реалния живот, или всичко е въпрос на пари и суета, вероятно можете да си отговорите и сами. Само че, някъде там сред скандалите, захаросаните думи и срещите сред красивите пейзажи на Турция, има и нещо истинско. Нещо, което трудно може да бъде манипулирано и не може да бъде скрито. А пък и се вижда с просто око... стига да бъдете по-наблюдателни.

Да, интриги има. Да, обвързани мадами, които са се включили в шоуто по всякакви други причини, но не и защото са влюбени във Виктор, също има. А дали в реалния живот този мъж би излязъл дори и само на кафе с повечето от участничките? Ами, едва ли. И ако следите "Ергенът", за когото 22 жени започнаха луда надпревара, със сигурност поне веднъж сте се запитали: "Абе, той изобщо харесва ли някоя от тези жени?"

Всъщност да. И въпреки че Виктор усилено се старае да бъде мил с всяка една и да залъгва добре, че изпитва симпатии, истината е, че езикът на тялото говори нещо съвсем различно. Защото жестовете ни показват много повече от думите. И засега може да се каже, че в първенството за сърцето на секси ергена, определено начело стоят само две-три дами. Или поне така изглежда от излъчените дотук епизоди.

Но да си го кажем направо - Виктор стои по по-различен начин, когато се чувства комфортно и най-вече привлечен от някоя участничка. И може би най-точното сравнение, което можем да ви дадем е езикът на тялото му, когато е в компанията на Благовеста и когато е в компанията на вече отпадналата от надпреварата Зори. И трябва да признаем - Бонбонова определено успя да разгорещи Виктор, а от срама, който се изписваше на лицето му, когато тя му говореше закачливо и се заиграваше с крака му, става ясно, че несъмнено той е доста, доста привлечен от нея. А погледът му, когато тя понечи да свали бельото си, също е меко казано издайнически.

И може би помните как по време на играта "Не се сърди, влюбено човече" той сякаш умираше от срам, докато Бонбонова го гледаше право в очите и танцуваше предизвикателно? В този момент Виктор просто прикри лицето си с ръка и се изчерви... и не, не беше от високите температури.

От поведението на ергена също разбираме, че той е доста привлечен и от Виктория Капитонова. И макар да не осъществи по-близък физически контакт с нея на срещата им, си пролича, че има привличане. Обърнете внимание, че когато стоят един срещу друг, тялото му е обърнато изцяло към нея.

Но тук сякаш той е по-обран, макар и да изпитва симпатии към Виктория, докато тя е по-спокойна и го предразполага в разговора.

Третата дама, която вероятно наистина е омаяла Виктор, е Александра, която също имаше доста гореща среща с нея. И макар тя да не завърши с целувката, всъщност той през цялото време установяваше близък физически контакт. И сякаш се забелязваше, че наистина му е приятно да бъде близо до нея. Нещо, което не се забелязва толкова явно дори и в отношението му към Людмила или Ева, които могат да се похвалят, че са целунати от мачото.

View post on Instagram
 

И може би, ако трябва да обобщим, изглежда, че всъщност Виктор е много по-привлечен от дами, с които все още не се е целунал. Като изключим Бонбонова. Но коя ще е победителката? Все още е трудно да предположим.

Четете още: Зори от 'Ергенът' иска 6 бона за интервю