Бях влюбена във Виктор, продължава да настоява Зори, която вчера напусна „Ергенът“. Предаването вчера пак бе прекъсвано на няколко пъти заради последните новини около ареста на Бойко Борисов. При изгонването си тя подари жълта роза на Виктор, което изненада зрителите. "От къде се появи розата и как тя знаеше, че си тръгва?", питат се телемани, които са сигурни, че шоуто е нагласасено. Няма как жълтата роза да се озове в ръцете на брюнетката, ако тя не е била известена предварително, че ще я гонят, пък и цветето явно й е дадено от проукцията. „По сценарий.. Жълтата роза приготвена.. Защо да си го причинява.. Показа, каквото беше решила.. Направи си реклама.. Само не попя с Ева“, пише зрителка.

"Мъжът, който ще ме оцени, ще се появи съвсем скоро в живота ми", каза на раздяла Зорница Костадинова". В бележка, която не е успяла да му даде, Зори е написала: "Любовта ми все по-силна става, но ревност жестока се задава. Ако искаш ти да бъдеш с мен, покани ме на романтична среща вдругиден".

"Виктор изключи човек, който държи на него, цени го и вижда положителни качества в него. Той не ме оцени и много загуби" - коментира тя. Не бих казала, че имам разбито сърце. По-скоро огромно разочарование, че пореден човек не успя да оцени какъв човек стои срещу него - един от малкото хора, които са тук заради любовта, а не заради парите или славата.

Тя сподели, че си тръгва с чувство на безразличие. "За съжаление Виктор живее в свят, пълен с пошлост. За много голямо негово съжаление той губи едно бижу."Жълтата роза, която му даде, е символ на раздялата. Емоциите се оказаха по-силни от Зорница и тъмнокосата красавица се развълнува, до сълзи, когато си тръгваше.

View post on Instagram
 


Четете още: Джулката: Личи ли ми, че вече съм бременна?