Меган Маркъл, която е в очакване на своето второ дете, направи специално обръщение онлайн по време на концерта Vax Life. Херцогинята и принц Хари са председатели на кампанията, която стои зад събитието, подкрепящо ваксинацията срещу Covid-19 в световен мащаб.

За снимките Меган е избрала червена рокля с флорален принт от Carolina Herrera. И говори по важни теми като нарастването на насилието на основата на пола и новите проблеми за жените на работното място.

View post on Instagram
 

„Вече 5,5 милиона жени са изгубили работата си в САЩ от началото на пандемията. 47 милиона живеят в бедност. Аз и съпругът ми чакаме с нетърпение да посрещнем дъщеря си. Когато мислим за нея, мислим и за всички останали млади момичета по света, които трябва да получат нужните възможности и подкрепа, за да ни водят напред. Тяхното бъдеще зависи от решенията и действията, които предприемаме сега“, каза Меган.

Втората рожба на Меган и Хари трябва да се появи на бял свят това лято.

Междувременно Меган отбеляза Деня на майката с дарение от името на фондацията, основана от нея и принц Хари. Дарението бе обявено на страничката на организацията, получила памперси, почистващи препарати и други важни продукти за ежедневието - Harvest Home. "

View post on Instagram
 

"Днес сме развълнувани от подкрепата на фондация Archewell, херцогът и херцогинята на Съсекс и Procter & Gamble, които даряват памперси, почистващи препарати и друго, за да гарантират, че майките и бебетата в Harvest Home ще се чувстват така сякаш всеки ден е празник."

Дарението е било придружено от писмо от Меган. "Като майка и бъдеща майка дълбоко оценявам важността на подкрепата, оказани от обществото, сигурните и достъпни ресурси за здравословното протичане на бременността и правилното отглеждане на бебчетата... Благодаря ви за всичко, което правите за жените и майките, които са отхвърлени не по тяхна вина.", се казва в писмото на Меган.