По света има много красиви жени, но някои притежават необикновена хубост, която ги отличава от останалите. Те имат нещо специално, за което другите биха могли само да мечтаят. Точно такъв е случаят на една великолепна и много екзотична дама от Нигерия, която носи името Мир.

Лицето ѝ може да ви накара да я съзерцавате часове наред, без да преместите погледа си от очите ѝ. Те са наистина специални...

View post on Instagram
 


Мир е едно от откритията на фотографа Абимбол, който я забелязва на един пазар в Лагос, където тя работи като продавачка. Не пропуска да заснеме невероятния ѝ поглед и дори иска разрешение от родителите ѝ за фотосесия в студиото му. Красивата Мир бързо набира популярност в страната си и по света заради изключително рядката комбинация от шоколадова кожа и искрящи зелени очи, в които може да забележите дори и златни нюанси.

Красоата на младата нигерийка е доказателство, че природата си знае работата. Знаете ли, че цветът на очите ѝ се дължи на заболяване? То се нарича централна хетерохромия и се характеризира с наличие на повече цветове в окото. Среща се по-често при хората със зелени очи, какъвто е и случаят на Мир.

А ние не спираме да наблюдаваме този красив поглед...

View post on Instagram
 


Четете още: Всички се подиграваха на визията ѝ, а как изглежда тя днес? (Снимки)