Автор
Woman.bg

Вижте поразително красивата внучка на Грейс Кели

Най-младата наследница на принцеса Стефани от Монако и внучка на незабравимата Грейс Кели е на път да се превърне в истинска звезда. Камила Готлиб вече е пораснала дама, чиято приказна красота стряскащо много напомня тази на покойната ѝ баба.

View post on Instagram
 


21-годишната хубавица е плод на любовта между принцеса Стефани и кралския бодигард Жан Реймънд Готлиб. Връзката им дълго време бе тайна, а днес Камила не е наследница за кралския трон, тъй като родителите ѝ нямат брак.

View post on Instagram
 

Въпреки това тя винаги е била в топли отношения с дядо си Рение III, до последния му дъх.

Към днешна дата Камила е съвсем обикновено младо момиче, което преследва мечтите си и учи в колеж. Любопитството ни към нея расте все повече с всеки изминал ден, а профилът ѝ в Инстаграм се радва на стотици хиляди последователи, които не спират да се възхищават на красотата ѝ и поразителната прилика с баба ѝ. Същите дълбоки сини очи, тъмно руса коса и невероятно нежни черти.

View post on Instagram
 



Камила обаче не е наследила единствено приказното лице на баба си, тя е също толкова социално ангажирана с каузи, колкото беше и Грейс. Младото момиче е ревностна защитничка на правата на животните. Тя пътува до Тайланд, за да помогне с отглеждането на малки тигърчета, а в профила ѝ в Инстаграм неведнъж споделя снимки с различни животинки, на които е помогнала. Камила също така се присъединява и към множество каузи, насочени към хората в нужда. Тя е не само красива, но и изключително хуманна. Ето защо светът вече започна да я нарича „Малката Грейс Кели“.

View post on Instagram
 

Четете още: Какви са имената на мъжете под чехъл?