Автор
Woman.bg

Вижте приказно красивата сестра на Саня Борисова (снимки)

Саня Борисова безспорно е една от най-красивите актриси в родния шоубизнес. Небесно сини очи, нежно лице и безмилостно прелестна дълга коса - с тези физически качества малко дами могат да ѝ съперничат. Но още по-стряскащо хубава е сестра ѝ Ирена, която повече от десетилетие живее в Дубай и за която почти не сме чували досега.

Младата дама, подвизаваща се в социалните мрежи като Рене, очевидно е не само красива, но и амбициозна. Тази сутрин научихме новината, че е успяла да се сдобие с луксозна къща в екзотичния и неприлично скъп град. Тя е закупила със собствени средства баровския имот, в който живее от цели 15 години. Красавицата изкарва съвсем сама парите си и печели добре, работейки като "инфлуенсър". Тя подписва договори за солидни суми с големи марки срещу реклама в профила ѝ в Инстаграм, дори се е снимала за местния Vogue.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Рене съвсем не се отпуска по течението и не си позволява дълги почивки, а работи неуморно. Поради тази причина тя рядко се прибира в България.

Красавицата се радва на стотици хиляди почитатели в Инстаграм, а преглеждайки снимките ѝ, със сигурност може да решите, че на някои от тях не позира тя, а самата Саня. И въпреки че е много успешна в социалните мрежи, Рене не си позволява да се показва в по-разголени тоалети. Тя залага единствено на стилни решения, без да показва бюст или апетитно голо дупе, което е рядкост сред Инстаграм звездите.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Елън... Историята на една лесбийка, изнасилена от баща си