Автор
Woman.bg

Влияе ли Лиз Хърли на сексуалността на сина си?

Към днешна дата 53-годишната Елизабет Хърли продължава да е еталон за привлекателност и сексапил.

Изящната дама нагледно доказва това чрез поредицата от секси кадри, които качва в профила си в Инстаграм. На някои от тях Лиз позира с прилепнали рокли с дълбоки деколтета, а на други е по изрязани бански. Но и първите, и вторите най-често са правени от 17-годишния ѝ син Деймиан. Това разкрива самата актриса като коментар под своя снимка в социалната мрежа, подчертавайки, че фотографията е едно от любимите хобита на наследника ѝ.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Брад Пит е в ужас. Анджелина Джоли плаща за смяна на пола на дъщеря им

През последните дни Хърли качва поредица от кадри, на които отново е в секси бански костюми. И тези фотоси са направени от тийнейджъра, този път по време на екскурзия, с която той и звездната му майка отбелязват 17-ия му рожден ден. Едната от снимките, направени от Деймиан, дори улавя Лиз, докато спи, облечена в леопардов бански.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Фактът, че Лиз без притеснение позира с изрязани бански, костюми на секси прислужница или пък докато плува гола в басейна пред детето си, накара мнозина онлайн потребители отново да се възмутят. И преди тя е била обект на критика заради разголване и провокативно поведение в присъствието на детето си. Тя дори е била упреквана, че с държанието си оставя "трайни отпечатъци" върху сексуалността на сина си.

А вие, дами, съгласни ли сте с критиката, отправена към актрисата? Мислите ли, че поведение от подобно естество може да повлияе по някакъв начин върху сексуалното осъзнаване на някого?

View post on Instagram
 
View post on Instagram