Внучката на Живанши с приказна рокля на семейния бранд и магична сватба в Капри (снимки)

Потомствената дизайнерка Габриела Тафин дьо Живанши се е врекла във вечна вярност на търговеца на петрол – Уго дьо Малман, на приказна церемония на остров Капри.

Тя се е състояла в Belvedere della Migliara, където през лятото често се провеждат концерти на открито.

View post on Instagram
 

Наследничката на прочутата модна марка е била облечена в рокля от висшата мода на фамилния бранд, направена специално по нейни указания. За изработването ѝ екипът на Givenchy се е придържал изцяло към тях, така че да представи максимално личния стил, който в същото време трябвало да отговаря и на атмосферата на острова.

"Имайки предвид това, споделих с екипа няколко вдъхновяващи изображения и те разбраха същността на това, което исках. Направиха нещо наистина уникално", споделя тя пред Vogue.

View post on Instagram
 


Резултатът наистина е впечатляващ. Дантелени цветя, сърцевидно деколте и тънки ръкави, падащи под раменете, са сред елементите, които придават изключително нежна и романтична визия на роклята, съчетала по перфектен начин от аристократичния шик и семплия стил, характерни за марката.

"Откакто се помня, винаги съм си представяла, че в сватбения си ден ще нося Givenchy", казва тя. "Знам, че това е, което моят прадядо Юбер би искал, и затова се чувствах много сантиментално, че го почитам по този начин", споделя още внучката на Юбер дьо Живанши.



Прави впечатление и семплият грим на булката, за който тя също е настоявала. Не е тайна, че Габриела винаги е държала на естествения чар и деликатното излъчване. Скромността и лекотата на нейния маниер откриваме и в бижутата, ограничени до семпли обеци със сини сапфири.

Самата Габриела дьо Живанши е дизайнерка на бижута, като всеки момент се очаква да пусне първата си колекция.

View post on Instagram
 


Тя и любимият ѝ - Уго дьо Малман, се запознали на парти, организирано от техен общ приятел в Ню Йорк. Там двамата прекарали нощта в сладки разговори, а когато си тръгнали на сутринта, тя не знаела дали някога ще се видят отново.

Факт е обаче, че Уго се свързал с нея, и така двамата започнали да поддържат връзка, която прераснала в романтична.

View post on Instagram
 


Един ден Уго решил да я изненада. Организирал неочаквано бягство за двамата през уикенда, като отвел Габриела на летището, без да ѝ казва нищо. "В багажа си имах интересна комбинация от ски очила и бикини", спомня си тя. "След като стигнахме до изхода, разбрах, че отиваме в Доминиканската република, и бях много развълнувана, тъй като никога преди не бях ходила там."

Именно там, във вилата, в която отседнали, Уго ѝ предложил брак.

На красивата церемония булката преминала по покрит с гипсофил коридор под звуците на "Лунна светлина" на Дебюси.

View post on Instagram
 

Четете още: Принцесата на Лихтенщайн се омъжи в приказна рокля с 10-метров шлейф