Все по-секси: Отслабналата Ребъл Уилсън остави феновете без дъх по секси рокля с цепка на плажа

Слабеещата все повече американска актриса Ребъл Уилсън продължава да изненадва феновете си с невижданата си трансформация.

41-годишната звезда сподели фотос на профила си в Инстаграм, на който изглежда умопомрачително секси.

View post on Instagram
 


На него шармантната блондинка, която през 2020 г. запретна ръкави, за да се сбогува с излишните си килограми, е по очарователна рокля във винен цвят, обсипана с флорални мотиви.

Впечатление прави дълбоката цепка на тоалета, която придава на Ребъл подчертава още повече женственото излъчване и сексапил на Уилсън.

View post on Instagram
 


Актрисата постави начало на заветната цел да се пребори с излишното си тегло миналата година. По време на удивителната си промяна тя успя да свали 35 кг и днес продължава да вае фигура под строгия контрол на диетолози и фитнес инструктори.

Неотдавна тя разкри обаче тъжната истина, че не всички са били съгласни с нейното отслабване. “Имах съпротива, дори от собствения ми екип, тук в Холивуд”, разкри звездата. След като Ребъл им споделила, че смятала да отслабне и физически да промени живота си, работодателите ѝ я попитали “Защо? Защо би искала да направиш това?”. “Защото печелех милиони от това да бъда забавното дебело момиче”, им отговорила тя.

View post on Instagram
 

Четете още: Разкри ли Меган Маркъл истинската си възраст пред съда?