Всичко се преобръща: Няма да повярвате какъв жест направи кралицата за Меган и Хари

Последната една година е истинско предизвикателство за британското кралско семейство, но 2022 г. изглежда също така натоварена, но с доста по-положителни събития. Засега се очертават няколко мероприятия, които светът ще наблюдава с огромен интерес.

Едно от големите събития през годината ще бъде 70-годишнината от управлението на кралица Елизабет Втора. Също така ще бъде отбелязан и 96-ия ѝ рожден ден с традиционния "Марш на цветовете", а засега ни е известно, че Меган и Хари са сред списъка с гостите.

Според някои от британските таблоиди херцозите на Съсекс планират да присъстват на събитието, но любопитното е дали ще имат място между кралицата, принц Чарлз, Камила, Уилям, Кейт и останалите близки наследници на Нейно Величество. С две думи - мнозина се питат дали ще видим Меган и Хари на балкона на Бъкингамския дворец по време на "Марша на цветовете". Припомняме ви, че традицията цялото семейство да наблюдава военното шоу в небето беше отменена през последните две години заради пандемията от ковид-19.

Известно е, че като цяло списъците с гостите на всякакви подобни събития ще бъдат чувствително редуцирани, което е решение на принц Чарлз. Единствено тези членове на фамилията, които служат на народа на Англия пълноценно ще имат правото да присъстват на кралските събития. Ето защо Меган и Хари вероятно няма да бъдат част от много мероприятия, но се очаква да бъдат гости на рождения ден на кралица Елизабет догодина.

Четете още: Събитието, което ще разтърси кралското семейство - Даяна отново ще помогне любовта да победи, но Чарлз ще избяга