Автор
Woman.bg

Запознайте се с момичето с най-големите очи

В света на красивите се отваря все повече място за хората с особености, свързани с външния вид. И ако до много скоро единствено почти перфектните лица бяха определяни като красиви, то днес човечеството започва да оценява по-високо необичайната хубост.

Ето защо в бюти индустрията навлизат все повече модели с големи носове, витилиго или други „дефекти“, които всъщност са чаровни и придават индивидуалност на човека. Днес ще ви запознаем с едно прелестно създание, което успя да изуми интернет потребителите по цял свят с невероятно големите си очи. Само ги вижте, сякаш нищо не може да им убегне:

View post on Instagram
 


Това е младата украинка Мария Оз, която винаги е предизвиквала възхищение с необичайно големите си очи, които е наследила от баща си. Щом веднъж ги погледнете, не можете да се откъснете от тях и искате да ги виждате и пак, и пак...

Както вече споменахме, Мария се радва на многобройни почитатели, но разбира се, не липсват и по-критични коментари под снимките ѝ. Някои от последователите ѝ изразяват съмнение и допускат, че всъщност очите ѝ не са толкова големи и че тя ги е оголемявала допълнително с помощта на филтър. Г-ца Оз твърдо отрича това да е истина и уверява, че никога не е коригирала снимките си.

View post on Instagram
 


Красавицата се стреми да поддържа връзка с почитателите си, като отговаря на въпросите им. Един от тях гласи: „Не се ли срамуваше от огромните си очи, когато беше малка?“. На него Мария отговаря, че единственото, което не е харесвала в себе си е носът ѝ, намирала го за голям.

Истината е, че украинката е невероятно красива и подобно лице със сигурност не може да бъде подминато и забравено.

Четете още: Невероятната история на Филип, който мина под дъгата и стана Анджелина