Автор
Христина Кирилова

Затова ли си тръгнаха толкова бързо? Кралицата порязала жестоко Меган и Хари на юбилея си

Меган и Хари най-накрая дръзнаха да отлетят за Лондон, като поводът за визитата им бе платиненият юбилей на кралица Елизабет Втора. Макар и мнозина да се съмняваха, херцозите на Съсекс все пак уважиха Нейно Величество, дори я запознаха с дъщеря им Лилибет, която навърши една годинка в събота. Но не остана незабелязано тихото им измъкване от тържествения завършек на 4-дневните празненства в чест на Елизабет. Принц Хари, Меган и двете им деца се качиха на самолета за САЩ часове преди грандиозния финал и това породи множество въпроси.

Също така кралските аутсайдери имаха само едно официално участие през четирите дни, но истината е, че най-любопитните неща са се случили зад затворените врати на замъка Уиндзор. Именно там кралица Елизабет се запознала с правнучка си Лилибет, като имала едно условие за Меган и Хари. Тя категорично е забранила запознанството ѝ с детето на херцозите, както и първата ѝ среща с Арчи от три години насам, да бъде заснето от фотограф.

Дали заради влошеното ѝ здраве, дали заради склонността на Меган и Хари да изваждат кралски тайни на показ и да компрометират членовете на семейството, или и заради двете, Елизабет напълно отказала да се снима с правнуците си, както и с херцозите на Съсекс.

Не е известно дали Меган и Хари не са взели прибързано решение в отговор на това и да са показали неодобрението си, като просто са отлетели без да уважат последното събитие от празниците за юбилея. Но едно е факт - Нейно Величество определено знае как да постави всекиго на мястото му, дори и собствения си внук.

Четете още: Не искате да знаете тези подробности: Адвокати, пари и дългове за милиони след делото на Джони Деп