Зейнеб Маджурова най-сетне проговори за любовта на живота си

Чаровната водеща Зейнеб Маджурова ще гостува в новото издание на "Търси се", което ще се излъчи тази неделя по bTV.

Лъчезарната блондинка застава пред любимките на зрителите - Меги и Нели, на връх рождения си ден (13 февруари – когато е направен записът), за да разкрие несподеляни досега истории за най-скъпите до сърцето ѝ хора.

View post on Instagram
 


За първи път Зейнеб говори открито за любовта си с известния бизнесмен Стоян Балевски, с когото са заедно повече от 9 години и имат дъщеря: "Той внася баланс в нашето семейство, аз съм доста по-темпераментна", казва тя.

Сред изненадите за красивата журналистка в предаването са семейните им приятели - Андрей Арнаудов и Емануела Толева. Те я описват като човек, с когото се общува изключително леко и приятно, като отговорна майка и дама от класа.

Самата Зейнеб споделя как я е променило майчинството, след като в живота ѝ се появява малката Мириам. "Аз съм от жените, които не могат да носят две дини под една мишница. Реших да се отдам изцяло на детето си и когато усетих, че искам вече да работя, първият човек, на когото звъннах, беше Андрей", разказва лъчезарната Зейнеб.

За първи път зрителите ще се запознаят и с майката на Зейнеб – Севинч Маджурова, която ще разкаже за детството, тийнейджърските години и порастването на дъщеря си. Най-трудно за нея като майка е било времето, когато Зейнеб заминава за София. "В същото време това е и периода, в който станахме много близки", споделя Севинч Маджурова.

View post on Instagram
 

Четете още: Кой носи закуска на Натали Трифонова?