Натали Трифонова, която тази сутрин води прогнозата за времето по bTV, показа на зрителите интересен кадър, на който се вижда чаша с няколко ягоди на бюрото ѝ, придружена с мила бележка.

И ако тръпнете от нетърпение да разберете кой е мистериозният джентълмен, погрижил си подобаващо за своята очарователна колега, която отскоро се подвизава и като водеща на предаване за игри, ще ви подшушнем. Става дума за Петър Бакърджиев от спортния отдел на телевизията.

View post on Instagram
 

Не е тайна, че преди години той изживя бурна любов с водещата Виктория Петрова, след като тя се разведе с оператора Добромир Иваов. Днес спортният жерналист е щастливо женен вече 9 години за Мис България 2004 - Гергана Гунчева, от която има ддама сина.

"Петър Бакърджиев се грижи за моята закуска “по дубайски”.Такива колеги да иска човек!", спохвали се Трифонова и показа бележката от колегата, на която пише: "От Ноле с любов. Поздрави, Дюбай".

Бележката явно е приятелска закачка с екстравагантната шеф Силвена Роу, която вместо "Дубай" изговаря името на емирството "Дюбай". Припомняме, че до броени дни в ефира на телевизията започва нейното ново предаване с кулинарна тематика.

View post on Instagram
 

Четете още: Ненчо Балабанов показа коя е жената до него