Жанет Осипова сериозно го загази. Ще дава обяснения пред закона за обвинение във фалшив побой. Припомняме, че преди няколко дни Мис Плеймейт 2018 влезе в публична конфронтация с фризьорката Вили Боршукова, собственик на един от известните салони за красота в столицата.

Според бившата половинка на бизнесмена Христо Сираков Боршукова ѝ е нанесла побой в салона си в София. Думите си тя подкрепи и с няколко снимки на синините по краката си и медицинско, за да докаже, че действително е била жертва на бойната фризьорка.

View post on Instagram
 

Вили не остана длъжна на обвиненията и коментира, че това е опит за грозен пиар, който, за съжаление, има за цел да подрони нейното достойнство и това на работещия за нея персонал.

“Искам да подчертая, че дело ще има, за да знаят такива особи, че скандалът невинаги носи положителни дивиденти за тях. По отношение на медицинското, което беше показано, всеки може да си извади такова, ако има синина”, коментира Вили, цитирана от Трафикнюз. Според нея всичко е било планирано заради конкуренция в бранша, а Осипова просто е подпомогнала опонент.

“Поведението ѝ се променяше като на болен човек. Беше странно, тъй като не е правила преди така. Подозирам, че е била под влияние на упойващи вещества", пояснява Боршукова.

Мощно рамо на известната бизнесдама даде моделът Цеци Красимирова. Синеоката красавица изтъкна, че е клиент на Боршукова от дълги години и че е убедена в нейната правота. Красимирова подчерта, че такава брутална и агресивна сцена, каквато Осипова е описала, няма как да се е разиграла на терен, ръководен от Вили.

Вили Боршукова, Снимка: Facebook

Четете още: Жанета Осипова посинена от бой