Автор
Woman.bg

Жена с рак в четвърти стадий напусна съпруга си, за да изследва своята сексуалност

Моли, на 41 години, била диагностицирана с рак на гърдата. В четвърти, последен стадий. И решила да напусне съпруга си, за да изследва своята сексуалност, преди да умре.

View post on Instagram
 

Тя говори за решението си да сложи край на 15-годишен брак в предаването - Dying for Sex, чийто домакин бе нейната добра приятелка, актрисата Ники Бойер.
Двете се запознават преди 20 години в курс по актьорско майсторство. Срещат се случайно за обяд, когато Моли вече е болна. И решават да разкажат историята. За да вдъхновят други жени.

Моли, която почина миналия март на 45 години, заявява пред камерата, че тя и съпругът й са имали проблеми със секса, още преди да се появи ракът. Искало й се да съживи връзката им. Но когато болестта става факт, решава да тръгне в друга посока.



Двамата остават заедно до поставянето на повторна диагноза. Но след лечението - двойна мастектомия, лъчева, химиотерапия и реконструктивна хирургия, тя не се връща у дома. Вместо да понижат либидото, хапчетата я правят хиперсексуална. Тялото й се нуждае от ласки. И тя тръгва по срещи.

След като става свободна жена, има в телефона си имената на 185 ухажори. „Сексът ме кара да се чувствам жива”, казва Моли на приятелката си.

View post on Instagram
 

Освен за секс, в сериите се говори за сериозни неща като здравословни проблеми, медицинско лечение и силата на женското приятелство.

„Не става въпрос само за секса. Става дума за излекуване на стари рани и за примиряване със случващото се", казва Ники.