Жената на Боян Петров вече има нов любим?

22 юни 2021 | 13:23
2791
3
снимки: Facebook
3

Намери ли отново любовта жената, която плени сърцето на Боян Петров? От началото на пандемията до днес Радослава Ненова работи като доброволец в ковид отделението на Александровска болница, където не спира да доказва отдадеността си на каузата да помага на другите и го прави неуморно. Всеки ден и всяка нощ тя се бори за живота на пациентите, като съдейства на лекарския екип на сто процента.

Говори се, че в този така тежък за всички момент, когато Радослава се е посветила изцяло на каузата, най-неочаквано е срещнала и любовта за първи път, след като Боян Петров изчезна в опит да изкачи връх Шиша Пангма през 2018 г.  По непотвърдена от нея информация, новият ѝ любим е уважаван хирург, който бил безкрайно впечатлен от всеотдайността ѝ към пациентите и силният ѝ дух. Не след дълго искрата на любовта пламнала помежду им и въпреки че се стараели да не афишират връзката си, тя не останала тайна за персонала на болниците, медицинския екип и дори за пациентите. 

Говори се, че Радослава е безкрайно щастлива с новия мъж до себе си, а романсът им продължавал повече от година, като преди няколко месеца си подарили почивка на екзотична дестинация заедно. 

Четете още: Гореща танцьорка със смесена кръв е новата любов на Люси Дяковска?

Още по темата

Коментари

3 Мери
  24 юни 2021 | 06:54 отговор
 

Много бързо го забравиха Боян. Явно сърбежът отдолу е много силен.

 
2 НСГП
  22 юни 2021 | 14:23 отговор
 

Абе викаше му че човек си замине от земния свет без респект па го забравят.

 
1
  22 юни 2021 | 14:22 отговор
 

Е, що да няма и нас какво ни вълнува, живота продължава.

 

Добави Коментар

Най-четени