Животът след Ковид-19: Или ще виждаш баба, или ще правиш секс

11 юни 2020 | 15:25
4644
3
снимки: Pixabay
3

2020 определено не е годината на необвързаните. Който ходил по срещи – ходил, който правил секс с непознати – правил. Купонът приключи, поне за по-съвестните.

Да, знам, карантината вече не е фактор и никой не ни пречи отново да се задяваме насам-натам, но истината е, че трябва да избираме. Защото извънредното положение може и да е приключило, но заразата си продължава. А вероятността да прихванеш вируса от случаен контакт (особено сексуален) не е толкова малка. Така че, мили хора, изправени сме пред избор – или ще правим секс, или ще се виждаме с възрастните си близки. За момента не можем да имаме и двете и това е меко казано неприятно.

крака

Във Великобритания дори направиха секса между двама души, които не живеят под един покрив, незаконен. За щастие у нас няма изглед за подобни действия, но нека пазим баба и дядо и ако решим да ги виждаме, да не се отдаваме на креватни преживявания с непознати с негарантирана здравна безопасност за нас. Е, все пак, ако решим да се отдадем на човешкоживотинските си нагони, може би няма да е лошо да се самосложим под карантина? Пак повтарям – да покажем на баба и дядо, че ги обичаме.



Чудя се дори как разни безразсъдни хора са склонни да обменят ДНК в тези пандемични времена. Но както се казва – те си знаят. Заслужава си да бъде открит начин как да не се лишаваме от секс, когато сме необвързани и нямаме постоянен партньор и как в същото време да се предпазим от Ковид-19. Имате ли предложения? И мислите ли, че е безопасно да правим секс с непознат точно в този момент?

мъж, жена, двойка, целувка

Четете още: Внучката на Симеон Сакскобургготски върти любов с бъдещ лекар

Още по темата

Коментари

3
  29 юни 2020 | 20:05 отговор
 

 
2 Tina
  12 юни 2020 | 10:43 отговор
 

Изключително глупава статия! Да нямаме сексуални контакти с хора, с които не живеем, но може да ходим на работа в завод с още 300 човека ... Чудела се чак авторката как хората правили секс по време на пандемия... Уважаема за Вас този акт явно е мираж и в мирни времена!

 
1 ПЕТКОВ
  12 юни 2020 | 03:45 отговор
 

ЧУДЯ СЕ НА ТАЗИ СТАТИЯ ЗА СЕКСА. ПРЕДИ 30-40 ГОДИНИ СЪЩО СЕ КОМЕНТИРАШЕ ДА НЕ СЕ ПРАВИ СЕКС СЪС СЛУЧАЙНА ВРЪЗКА ЗАРАДИ СПИН А ТОЙ СЕ ПРАВЕШЕ ПОД ПЪТ И НАД ПЪТ И НЯМАШЕ ЗАРАЗЕНИ. А СЕГА ПЪК КОМЕНТИРАТ КОРОНАВИРУСА БИЛ ОПАСЕН, Е, НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА Е ПОСТРАДАЛ ОТ СЕКСУАЛНА ВРЪЗКА КОЯТО Е ПО-РАЗПРОСТРАНЕНА ОТ ПРЕДИ. ВСЯКА И ВСЕКИ СЕ ЧУКА КЪДЕТО ИМ ПАДНЕ НО НИКОЙ НЕ ПРИЗНАВА !

 

Добави Коментар

Най-четени