Животът след Ковид-19: Или ще виждаш баба, или ще правиш секс

2020 определено не е годината на необвързаните. Който ходил по срещи – ходил, който правил секс с непознати – правил. Купонът приключи, поне за по-съвестните.

Да, знам, карантината вече не е фактор и никой не ни пречи отново да се задяваме насам-натам, но истината е, че трябва да избираме. Защото извънредното положение може и да е приключило, но заразата си продължава. А вероятността да прихванеш вируса от случаен контакт (особено сексуален) не е толкова малка. Така че, мили хора, изправени сме пред избор – или ще правим секс, или ще се виждаме с възрастните си близки. За момента не можем да имаме и двете и това е меко казано неприятно.



Във Великобритания дори направиха секса между двама души, които не живеят под един покрив, незаконен. За щастие у нас няма изглед за подобни действия, но нека пазим баба и дядо и ако решим да ги виждаме, да не се отдаваме на креватни преживявания с непознати с негарантирана здравна безопасност за нас. Е, все пак, ако решим да се отдадем на човешкоживотинските си нагони, може би няма да е лошо да се самосложим под карантина? Пак повтарям – да покажем на баба и дядо, че ги обичаме.

Чудя се дори как разни безразсъдни хора са склонни да обменят ДНК в тези пандемични времена. Но както се казва – те си знаят. Заслужава си да бъде открит начин как да не се лишаваме от секс, когато сме необвързани и нямаме постоянен партньор и как в същото време да се предпазим от Ковид-19. Имате ли предложения? И мислите ли, че е безопасно да правим секс с непознат точно в този момент?



Четете още: Внучката на Симеон Сакскобургготски върти любов с бъдещ лекар