Автор
Woman.bg

Звездна любов от втори поглед: Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

Вече ви разказахме повече за интересните любовни истории на двойките Пенелопе Круз и Хавиер Бардем, Мила Кунис и Аштън Къчър и Дженифър Гарнър и Бен Афлек, както и тази на Хайди и нейния бодигард Мартин.

Днес е ред на Даниел Крейг и Рейчъл Вайс

Британските актьори също не проумели веднага, че са създадени един за друг. В продължение на шест години били просто приятели, докато водели бурен любовен живот. Крейг излизал с немската актриса Хайке Макач, а после живял осем години с японката Сацуки Мичъл. Двамата изглеждали чудесна двойка, но в крайна сметка Даниел напуснал Мичъл заради Вайс. Актрисата от своя страна имала зад гърба си брак с режисьора Дарън Арофонски, от когото родила син.



Двамата можеше и да не се оженят, ако не беше съвместното им участие във филма „Къщата на сенките“, излязъл през 2010 г. Изигравайки съпружеска двойка на снимачната площадка, актьорите след време се женят наистина. Сватбата протича в строга секретност, за която би завидял и самият Джеймс Бонд. Медиите разбират за сключения брак чак няколко дни по-късно, когато ръката на Рейчъл вече е украсена с венчална халка. Щастливата младоженка обаче продължава да пази мълчание относно интимния си живот. „Все още съм притеснителна булка, а тези неща са много лични. Не мога нищо да ви кажа. Питайте ме по-късно“, казва тя в интервю за The Daily Telegraph. И журналистите продължават да я разпитват, но единственото свидетелство за щастието на двойката са направените от папараци снимки.