Алекс Раева и Цитиридис се забавляват на яхта (снимки)

03 август 2021 | 11:43
14915
4
снимки: Instagram
4

Лято е и дори звездите, които сме свикнали да виждаме всекидневно по телевизията, са се отдали на пълна почивка и морски забавления. Едни от любимите лица от малкия екран, Алекс Раева и Николаос Цитиридис, са от популярните личности, които са избрали да отдъхват на яхта и споделят с последователите си какви ги вършат по морето.

В момента певицата е в слънчева Гърция заедно с любимия си и дъщеря си. Тя сподели няколко кадъра как събира тен на яхта, похапва вкусни морски деликатеси и дори се вози на мотор по улиците на остров Милос. Очевидно Раева се е отдала на безкомпромисен семеен релакс и се е отдалечила максимално от всякакви светски занимания, които са част от всекидневието ѝ в София. 

Водещият Николаос Цитиридис също е избягал от нелекото си ежедневие и обикаля по морето от седмици насам. Комедиантът публикува няколко кадъра от ваканцията си, като прояви типичното за него чувство за хумор. Той също се щракна от яхта, като показа, че може дори да я управлява. И тъй като очевидно не се чувства в топ форма, не показва корема си, а е съчетал банския си с цветна тениска. От снимките забелязваме, че за разлика от повечето популярни личности, той не посвещава времето си на морето, за да събира тен, а по-скоро се отдава на плажни активности. 

Четете още: Натали Трифонова разтърси мрежата с тази снимка от Миконос

Още по темата

Коментари

4 Иво
  03 август 2021 | 17:04 отговор
 

И аз имам яхта но не се показвам като маймуните.

 
3 Бивш от НСГП
  03 август 2021 | 13:47 отговор
 

Че каке Лили Стаменова, че навреме си викала Слава за Съветската дружба ама много скоро, че викаш слава за гнусно азис циганска дружба.

 
2 Бивш от НСГП
  03 август 2021 | 13:12 отговор
 

!!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. Че каке Лили Стаменова , Че я на снимката видим един Брутално Черен, Гнусен, Мазен азис Маймуна Мангал бе.

 
 
Бивш от НСГП
03 август 2021 | 13:17

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. Че каке Лили Стаменова , че Абе Брутално Грознио и Смрадлив Мангалка нарцис надежда , Че бе на снимка за азис, че види със сигур циганскио брад пит азис бе.

1 Бивш от НСГП
  03 август 2021 | 12:44 отговор
 

Че каке Лили Стаменова, че почти осем най праведни години в Системата на МВР, като Граничен полицай. Че някъде от началото на доста далечна 2002г. до към края на далечна 2009г.

 
 
Бивш от НСГП
03 август 2021 | 12:46

Че каке Лили Стаменова, че отново че ай ем соу сори ако в повече те състарявам.

Добави Коментар

Най-четени