Лято е и дори звездите, които сме свикнали да виждаме всекидневно по телевизията, са се отдали на пълна почивка и морски забавления. Едни от любимите лица от малкия екран, Алекс Раева и Николаос Цитиридис, са от популярните личности, които са избрали да отдъхват на яхта и споделят с последователите си какви ги вършат по морето.

В момента певицата е в слънчева Гърция заедно с любимия си и дъщеря си. Тя сподели няколко кадъра как събира тен на яхта, похапва вкусни морски деликатеси и дори се вози на мотор по улиците на остров Милос. Очевидно Раева се е отдала на безкомпромисен семеен релакс и се е отдалечила максимално от всякакви светски занимания, които са част от всекидневието ѝ в София.

View post on Instagram
 

Водещият Николаос Цитиридис също е избягал от нелекото си ежедневие и обикаля по морето от седмици насам. Комедиантът публикува няколко кадъра от ваканцията си, като прояви типичното за него чувство за хумор. Той също се щракна от яхта, като показа, че може дори да я управлява. И тъй като очевидно не се чувства в топ форма, не показва корема си, а е съчетал банския си с цветна тениска. От снимките забелязваме, че за разлика от повечето популярни личности, той не посвещава времето си на морето, за да събира тен, а по-скоро се отдава на плажни активности.

View post on Instagram
 

Четете още: Натали Трифонова разтърси мрежата с тази снимка от Миконос